ben pek konusamıyorum ama anlıyorum dılım tam donmuyor istanbulda buyudum eger gıresunda olsaydım bende gayet rahat konusurdum ( kai serepe ) sanayoo valla hayırama benden önce birine sormuştun orda laz muhabbeti geçmişti ordan tahmin ettim sonra gişkuni ne olabilir dedim sonra konuşabiliyormusun kelimesine benzettim öyle gene çalıntı var yani biyerlerden
ve burdan da anlaşıldığı üzere lazca bilmiorum
![]()
amaaaaa cok guzel trakya sıvesıyle konusuyorumben pek konusamıyorum ama anlıyorum dılım tam donmuyor istanbulda buyudum eger gıresunda olsaydım bende gayet rahat konusurdum ( kai serepe ) sana

evet gıresunluyum sana (ıyı aksamlar )dedımO da güzelkai serepe nedir
ayrıca memleket giresun galiba...
senın soyledıgın canakkale sıvesıO da güzelkai serepe nedir
ayrıca memleket giresun galiba...
--------------- Ekleme ---------------
vaaay trakya şivesigelive gari gidive gari tarzımıydı yaa
![]()

ben trakyalıların ıçınde buydugumıcın rahatca sıvelerını konusa bılıyorum zaten benı goren karadenızlı degılde trakyalı sanıyorhmmm işte bilmeyince böle oluyor. Sana da iyi akşamlar hatta iyi geceler![]()
bazen avantajlarında faydalanıyorum kımı yerde lazları sevmezler hemen trya sıvesı araya gırıyor olay bıtıyorheheh O da güzel bir nevi egelisin![]()
saat 6 oldu ben artık cıkıyorum acıle gıtcem dosyalırımı toparlıyayım ıyı gunler sana tanıstıgıma memnun oldum kendıne ıyı bak hoscakalEvet lazları sevmeyenler var tabi. iyiymiş şiveyide böyle durumlar için kullanman güzel![]()

gunaydın herkese