loss_pain
Üye
berk böyle diye diye banlanma daAyrıca benim geldiğimi nerden anladınız çok merak ediyorum tabi ki banlicam ama daha yetki gelmedi...

berk böyle diye diye banlanma daAyrıca benim geldiğimi nerden anladınız çok merak ediyorum tabi ki banlicam ama daha yetki gelmedi...

ilk senü banlicam şaşrmış ve zavallı gibi çook ağır ithamlarından ötürüsinirden ne yazıcanı şaşırmş zavallı![]()
Bilemiyorum çok kararsızım ama seni banlamam hemşerim olduğun için. Love Prince ise çok saygılı bir dosututututumuz ama MSS YAZICI isimli üyenin işi zorberk böyle diye diye banlanma da![]()
sonu iyi görümüyo![]()

inş inşşsonumuz hayrola![]()

Admin olarak üye adım "Banman" gibi sıfatlarla dalga geçenleri tek tek banlicam. Ayrıca ben çok ciddiyim delirtmeyin beni lütfen delirtmeyin beni saygı çerçevesi içinde artık sizi banlicam lütfen delirtmeyin beni.

hemşerim yaa.. düşünceli insan görüyosunuzBilemiyorum çok kararsızım ama seni banlamam hemşerim olduğun için.

okul gibi bi derdim yokYaa işte böyle napalım. Ayrıca yarın okullar açılıoooooo uyumak gibi niyetiniz yok mu sizin Süper 3'lü

o da kimmişuyku ne ki![]()

tabi ki deneyiniz süper oluoooomuuuşşşş öle diyollaaaağhımm iyimiş denemk lazm arada![]()