Bu konuya son mesajı kim atacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

passiv€ aggressiv€

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye

JayJayyy

Üye
ben10 atacak:ehe

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
hayır şimdilik ben

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye

sweet__girl

sweet__girl

Üye
:hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Vela Vela Vel Velaaa, Vela Vela Vel Velaaa. Merhaba arkadaşlar ben yeni admininiz -BatmaN- malesef sitedeki geçici bir hatadan ötürü bende hala daha Moderatör, Admin vb. yerine Teğmen yazıyor ama adminim yani banlama yetkim mevcut, benden sonra yazan olursa üzgünüm ki banlayacağım. Ona göre dikkat ediniz ve yazmayınız aksi takdirde sizler için iyi olmayacak bir durum olacak, uyarımı yaptım ben, iyi akşamlar. Vela Vela Vel Velaaa, Vela Vela Vel Velaaa.

Revengeful

Emekli Yönetici
Banla len !!! :d:

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
Vela Vela Vel Velaaa, Vela Vela Vel Velaaa. Merhaba arkadaşlar ben yeni admininiz -BatmaN- malesef sitedeki geçici bir hatadan ötürü bende hala daha Moderatör, Admin vb. yerine Teğmen yazıyor ama adminim yani banlama yetkim mevcut, benden sonra yazan olursa üzgünüm ki banlayacağım. Ona göre dikkat ediniz ve yazmayınız aksi takdirde sizler için iyi olmayacak bir durum olacak, uyarımı yaptım ben, iyi akşamlar. Vela Vela Vel Velaaa, Vela Vela Vel Velaaa.

ne kdr ciddi bi admin :D:D:D :ehe

konyarapp

Üye
şimdilik ben yazdım galiba :D

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
hıhı :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Admin olarak internet bağlantılarımdaki bir hatadan ötürü benden sonra yazanları banlayamayacağım bunun için sizlerden özür dilerim. Ama üyelerin isimlerini yazdım bir daha yazarlarsa önce uyarı sonra iseeeeeeeee Ban. Ayrıca arkadaşlaaaaağğğ lütfen terbiye sınırları içinde yazışın "Banla Len" "Ne Kadar Ciddi Admin" gibi son derece ağır ithamlardan kaçınınıınınız unutmayınız ki sizler sadece üyesiniz ve geçicisiniz biz adminler ise kalıcıyızdır. Ayrıca tekrarlıyorum bir daha buraya yazmayınız beniii en sonunda konuyu kilitlemek zorunda bırakabilirsiniz hiç sevmediğim birşeydir. teknik hatalardan ötürü tekrar özürlerimi bir borç bilirim. Vela Velaaa Vel Velaaaaa . . .

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
:d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:hmmm
Adminlerin korması vardır sitede. Banlanamazlar. Dur bakalım bir test edeyim :hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yok, hayır, gerek yok, Bence boşuna yorulmayınız. Daha korumam gelmedi bikaç gün sonra gelicekmiş yani şuan banlanabilirim tabi. İyi akşamlar dilerim. Saygılar...

loss_pain

loss_pain

Üye
:ehe:ehe

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
Tutuşmak böyle bişey olmalı :ehe

maxicgds

Üye
elbette son mesaj benden :ehe:ehe:ehe

endometozon