Bu konuya son mesajı kim atacak?

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

ebuş...

Üye
mehmet bu sefer olmaz bırakmam burayı sana

CoDeYs

Üye
sen bilirsin ben kapişmaya her zaman açigimdir

ebuş...

Üye
oh tmm yemeğimi bile buraya pc basına getirdim yandın sen

CoDeYs

Üye
ben oyl yapmadım vay uyanık senı en iyisi ne biliyonmu

neoLuo burda."Kanber"siz dugun oLur mu

ebuş...

Üye
''kanber''siz olmaz ...ama'' berkan '' sız olur

ebuş...

Üye
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................