Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Delirtioooylaaaağğ beniiiiğğğ kilit+çöpsayın adminim kızmayın
Forumumuzda yabancı dilde bile olsa küfür etmek yasaktır. Ban yerseniz benden değil...Ne calomnie pas, s'il vous plaît.. rica ediyorum ama
Forumda yabancı dilde küfür yasak dedik devam ederseniz banı yersiniz...la diffamation n'est pas
Sen yabancı. Hadi başka konuya burası artık kilit+çöp. Yoksa banlarım...heeeey ne oluyor burada kavga etmeyın lutfen
buyukluk sende kalsın arkasım ve boyle kavga etmek hıc sızın gıbı bırısıne yakısıyormu lutfenForumumuzda yabancı dilde bile olsa küfür etmek yasaktır. Ban yerseniz benden değil...
--------------- Ekleme ---------------
Forumda yabancı dilde küfür yasak dedik devam ederseniz banı yersiniz...
Herkesi banlattırmak mı istiyorsunuz bana ama gelmeyeceğim oyunlarınıza... Vazgeçtim kimseyi banlamiciiimgüller bişey söyle şu admine
Öncelikle türkçeyi nerden öğrendiniz sorabilirmiyim arkasım ne demek boyle sızın ne demek admin olarak düzgün türkçe taraftarıyım. Ayrıca benim büyük olduğumu kabul ettiğiniz için yarın sabah rütbeniz teğamiral olarak yükselteciiimmmbuyukluk sende kalsın arkasım ve boyle kavga etmek hıc sızın gıbı bırısıne yakısıyormu lutfen
Je saisla diffamation n'est pas
küfür değilForumumuzda yabancı dilde bile olsa küfür etmek yasaktır. Ban yerseniz benden değil...
ben turkum turkceyıde ıyı kullanırım suan ısteyım calısıyorum dosya kapatıyorum ve burayada arkadaslarımla yazısıyorum bırakında o kadar olsunHerkesi banlattırmak mı istiyorsunuz bana ama gelmeyeceğim oyunlarınıza... Vazgeçtim kimseyi banlamiciiim
--------------- Ekleme ---------------
Öncelikle türkçeyi nerden öğrendiniz sorabilirmiyim arkasım ne demek boyle sızın ne demek admin olarak düzgün türkçe taraftarıyım. Ayrıca benim büyük olduğumu kabul ettiğiniz için yarın sabah rütbeniz teğamiral olarak yükselteciiimmm
Mareşal veremioruz Atatürk'den ötürü ona özel ama belki Teğreşal rütbesi verebilirim ancak yabancı küfürlere son vermeniz gerekli...banane ben mareşal olmak istiyorum
O zaman kolay gelsin arkadaşım ben cins admin olduğum için böyle hata bulmadan edemiyorum bugünlük hatalı yazabilirsiniz. Ayrıca Madem rütbe istemiyorsunuz bende ısrar etmiyorum.ben turkum turkceyıde ıyı kullanırım suan ısteyım calısıyorum dosya kapatıyorum ve burayada arkadaslarımla yazısıyorum bırakında o kadar olsuninanın hastanede calısmak kolay degıl rutbe ıcın de teskkur edrım ama kabul edemem
anlayısınız ıcın tesekkur ederım bu arada ben guller sızO zaman kolay gelsin arkadaşım ben cins admin olduğum için böyle hata bulmadan edemiyorum bugünlük hatalı yazabilirsiniz. Ayrıca Madem rütbe istemiyorsunuz bende ısrar etmiyorum.
Ayrıca senin niye avatarında avril lavigne var utanmıomusun milleti kandırmaya, seni avril zannedip ümitlenen onca gence ne demeli. Yazık bu sitede hataların çok olmaya başladı. Gereken yakında yapılcaktır ama şimdi değil...
Ben de Berk memnun oldum, ama bana admin de diyebilirsiniz. Bu konunun admini benim yani herkesi süründürebilme yetkim var...anlayısınız ıcın tesekkur ederım bu arada ben guller sız
Yarın sabah arkadaşım...tamam kabul rütbemi ne zaman alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?