safakk Üye The_Punisher' Alıntı: kızdırma küçük hanımı yoksa bizim için kötü olabilir koskocaaaa kraliçe yauuu Genişletmek için tıkla ... dimi evet bide nerenin kraliçesi olduğunu öğrensek süper olur
The_Punisher' Alıntı: kızdırma küçük hanımı yoksa bizim için kötü olabilir koskocaaaa kraliçe yauuu Genişletmek için tıkla ... dimi evet bide nerenin kraliçesi olduğunu öğrensek süper olur
safakk Üye The_Punisher' Alıntı: en son mesajı ben atacam tabi Genişletmek için tıkla ... avucunu yala sen ben dururken sen boşuna yorulma
The_Punisher' Alıntı: en son mesajı ben atacam tabi Genişletmek için tıkla ... avucunu yala sen ben dururken sen boşuna yorulma
safakk Üye The_Punisher' Alıntı: bakıyorumda hiç burdan çıkmıyorsun tetikte bekliyorsun haaa Genişletmek için tıkla ... su uyur ben uyumaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
The_Punisher' Alıntı: bakıyorumda hiç burdan çıkmıyorsun tetikte bekliyorsun haaa Genişletmek için tıkla ... su uyur ben uyumaaaaaaaaaaammmmmmmmmm
safakk Üye The_Punisher' Alıntı: adama bak burda nöbet tutuyor yauu Genişletmek için tıkla ... yok ya aslında yanda sekmeler açıyorum ordan tüm hepsine cevap yazıp gmail. hesabıma mail geldiyse buraya mesaj geldiğimde burdakinide cevaplıyorum bu şekilde nöbet tutmuş gibi oluyo
The_Punisher' Alıntı: adama bak burda nöbet tutuyor yauu Genişletmek için tıkla ... yok ya aslında yanda sekmeler açıyorum ordan tüm hepsine cevap yazıp gmail. hesabıma mail geldiyse buraya mesaj geldiğimde burdakinide cevaplıyorum bu şekilde nöbet tutmuş gibi oluyo
safakk Üye The_Punisher' Alıntı: sürekli burdasın safakk hayret bişey yauu Genişletmek için tıkla ... ee ben teknolojiyi kullanıyorum
The_Punisher' Alıntı: sürekli burdasın safakk hayret bişey yauu Genişletmek için tıkla ... ee ben teknolojiyi kullanıyorum
safakk Üye ναη_нσιנ∂σηк;449354' Alıntı: Gs gol yedi Genişletmek için tıkla ... normaldir desem herhalde pot kırmış olurum
ναη_нσιנ∂σηк;449354' Alıntı: Gs gol yedi Genişletmek için tıkla ... normaldir desem herhalde pot kırmış olurum