passiv€ aggressiv€ Üye yahu davut boş boş ben yazcağımıza sohbet edek bare okuyomusn napıyosun sohbet edelim yahu ...xD
passiv€ aggressiv€ Üye kötü ya dömen bitti karne alınıcak tekele zam geldi bide bunların üstüne kız arkadaşımın bana verdiği yüzüğü kaybettim nasıl olsun eee snce hayat nasıl
kötü ya dömen bitti karne alınıcak tekele zam geldi bide bunların üstüne kız arkadaşımın bana verdiği yüzüğü kaybettim nasıl olsun eee snce hayat nasıl
'Davut Üye Senin için baya kötüymüş... Hayat 'ı soracaksın biraz neşeli ,Biraz yorgun,biraz ,Endişeli,Biraz tutarsız(yine kupon tutmadı )...
Senin için baya kötüymüş... Hayat 'ı soracaksın biraz neşeli ,Biraz yorgun,biraz ,Endişeli,Biraz tutarsız(yine kupon tutmadı )...
'Davut Üye Bizde 10 mislinden aşağı oynamıyoruz Ali abi ile baya bir konuşuyoruz maçlar hakkında... Bu hafta zaten banko gördüğüm maçlardan yattım Real madrid'e verdim yener diye yenildeler.. Totheam-hul city verdim üst diye alt bitti...
Bizde 10 mislinden aşağı oynamıyoruz Ali abi ile baya bir konuşuyoruz maçlar hakkında... Bu hafta zaten banko gördüğüm maçlardan yattım Real madrid'e verdim yener diye yenildeler.. Totheam-hul city verdim üst diye alt bitti...