mservank Üye hemşom benden bahsetti herhalde senin çaldığını biliyor diye biliyorum eğer benden bahsediyorsan hemşom ben başlamadım
hemşom benden bahsetti herhalde senin çaldığını biliyor diye biliyorum eğer benden bahsediyorsan hemşom ben başlamadım
manyak! Üye safakk' Alıntı: başlıyalı çok oldu yau saol allah sanada bateri çalmayı nasip etsin birlikde grup kurarız diye ne kadar çıkarcıyım dimi Genişletmek için tıkla ... bende gitar var yaa olmamı
safakk' Alıntı: başlıyalı çok oldu yau saol allah sanada bateri çalmayı nasip etsin birlikde grup kurarız diye ne kadar çıkarcıyım dimi Genişletmek için tıkla ... bende gitar var yaa olmamı
safakk Üye manyak!' Alıntı: bende gitar var yaa olmamı Genişletmek için tıkla ... aman abla ben senden korkarım valla sen bi do notası verirsin ben dahil herkes korkudan kaçar
manyak!' Alıntı: bende gitar var yaa olmamı Genişletmek için tıkla ... aman abla ben senden korkarım valla sen bi do notası verirsin ben dahil herkes korkudan kaçar
safakk Üye mservank' Alıntı: hemşo hangi cafede çalıyon? Genişletmek için tıkla ... kadayıf oğlu abuzer içki kafe nargile kıraathane mekanında
mservank' Alıntı: hemşo hangi cafede çalıyon? Genişletmek için tıkla ... kadayıf oğlu abuzer içki kafe nargile kıraathane mekanında
safakk Üye mservank abi sen niye o kırmızı şeyden yazdırmıyorsun hani forunstar yazmıtı ya bi abi onun gibi
safakk Üye mservank' Alıntı: otomatik hale gelsin düşünürüz Genişletmek için tıkla ... hmm iyi ben olsam kaçırmazdım da
mservank' Alıntı: otomatik hale gelsin düşünürüz Genişletmek için tıkla ... hmm iyi ben olsam kaçırmazdım da
safakk Üye manyak!' Alıntı: dedikodumumu yapıonuz siz bakiimmmmm Genişletmek için tıkla ... yok abla sen varken ne haddimize şaka şaka yok ablacım biz deeedi kodu yaparmıyız sadece seni çekiştiriyorduk
manyak!' Alıntı: dedikodumumu yapıonuz siz bakiimmmmm Genişletmek için tıkla ... yok abla sen varken ne haddimize şaka şaka yok ablacım biz deeedi kodu yaparmıyız sadece seni çekiştiriyorduk