Nazy Üye corlulu' Alıntı: E hadi ben atiyimde bitsin artık Genişletmek için tıkla ... senden önce bu 8640 defa istendi ama kimse başaramadı henüz
corlulu' Alıntı: E hadi ben atiyimde bitsin artık Genişletmek için tıkla ... senden önce bu 8640 defa istendi ama kimse başaramadı henüz
canturgay Üye rekor bendeymiş arkadaşlar bu çabamı boşa çıkarmayın bırakın artık şu son mesjı bana... --------------- Ekleme --------------- xkadir61' Alıntı: turgay bu konuya 1052 adet mesaj atmışsın forumda bu rekor yanlız sana ait. Genişletmek için tıkla ... wayy bee kadir in sayesinde ne kadar lüzumsuz bi adam olduğumu öğrendim 4000 mesajın 1000 tanesi bir konuya... teşekkürler kadir....
rekor bendeymiş arkadaşlar bu çabamı boşa çıkarmayın bırakın artık şu son mesjı bana... --------------- Ekleme --------------- xkadir61' Alıntı: turgay bu konuya 1052 adet mesaj atmışsın forumda bu rekor yanlız sana ait. Genişletmek için tıkla ... wayy bee kadir in sayesinde ne kadar lüzumsuz bi adam olduğumu öğrendim 4000 mesajın 1000 tanesi bir konuya... teşekkürler kadir....
macline Üye Sensiz olmuyor dostum zaman geçmiyor dostum mektuplar kelimeler bana yetmiyor dostum.....