safakk Üye macline' Alıntı: alıcı bulucaz merak etme Genişletmek için tıkla ... aaah ah inşallah buarada herkese selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiim
macline' Alıntı: alıcı bulucaz merak etme Genişletmek için tıkla ... aaah ah inşallah buarada herkese selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiim
safakk Üye manyak!' Alıntı: yoo bayaa uzağım nieki? Genişletmek için tıkla ... oh iyi ozaman dedim şimdi izmir buluşmasına gelir ilk buluşmamda manyak biriyle uğraşmiyim diye şaka şaka gelicekmisiniz diye merak ettiydim de
manyak!' Alıntı: yoo bayaa uzağım nieki? Genişletmek için tıkla ... oh iyi ozaman dedim şimdi izmir buluşmasına gelir ilk buluşmamda manyak biriyle uğraşmiyim diye şaka şaka gelicekmisiniz diye merak ettiydim de
safakk Üye ufuk023' Alıntı: ne sonu gelmez konuymuş yahu..... ama sonunda ben attım... Genişletmek için tıkla ... hani ilk okulda vardı ya bişi yazarlardı aralara resim koyarlardı o resimlere göre oraya ne kelime geleceğini bulurduk bi an o günlerim aklıma geldi
ufuk023' Alıntı: ne sonu gelmez konuymuş yahu..... ama sonunda ben attım... Genişletmek için tıkla ... hani ilk okulda vardı ya bişi yazarlardı aralara resim koyarlardı o resimlere göre oraya ne kelime geleceğini bulurduk bi an o günlerim aklıma geldi