neslein Üye canturgay' Alıntı: yok ben buradayım ... merak etmeyinn.. ama bugünlerde dersler ve işler biraz yoğunn.. Genişletmek için tıkla ... dersler sen dersmi çalışıyorsun gözlerim yaşardı ağlatacaksın beni
canturgay' Alıntı: yok ben buradayım ... merak etmeyinn.. ama bugünlerde dersler ve işler biraz yoğunn.. Genişletmek için tıkla ... dersler sen dersmi çalışıyorsun gözlerim yaşardı ağlatacaksın beni
canturgay Üye neslein' Alıntı: dersler sen dersmi çalışıyorsun gözlerim yaşardı ağlatacaksın beni Genişletmek için tıkla ... dersler ya tabiii..ne olacaktı... bu sene de sınıfta kalırsam kışla yolları gözüktü....
neslein' Alıntı: dersler sen dersmi çalışıyorsun gözlerim yaşardı ağlatacaksın beni Genişletmek için tıkla ... dersler ya tabiii..ne olacaktı... bu sene de sınıfta kalırsam kışla yolları gözüktü....
neslein Üye canturgay' Alıntı: dersler ya tabiii..ne olacaktı... bu sene de sınıfta kalırsam kışla yolları gözüktü.... Genişletmek için tıkla ... hım biraz geç oldu ama bunu anlamana sewindim
canturgay' Alıntı: dersler ya tabiii..ne olacaktı... bu sene de sınıfta kalırsam kışla yolları gözüktü.... Genişletmek için tıkla ... hım biraz geç oldu ama bunu anlamana sewindim
safakk Üye ceyda__ceren' Alıntı: selam millet nbrsiniz Genişletmek için tıkla ... iyiyiz efendim sizleri sormalı
ceyda__ceren' Alıntı: selam millet nbrsiniz Genişletmek için tıkla ... iyiyiz efendim sizleri sormalı
CEREN Üye safakk' Alıntı: ja was magst du gern Genişletmek için tıkla ... biraz almanca olmuş galiba gerisini anlamadım bende pc başındayım neyapım başka ufaklığımda uyudu
safakk' Alıntı: ja was magst du gern Genişletmek için tıkla ... biraz almanca olmuş galiba gerisini anlamadım bende pc başındayım neyapım başka ufaklığımda uyudu
safakk Üye ceyda__ceren' Alıntı: biraz almanca olmuş galiba gerisini anlamadım bende pc başındayım neyapım başka ufaklığımda uyudu Genişletmek için tıkla ... wow ufaklık bayılırım küçük çocuklara kaç yaşında
ceyda__ceren' Alıntı: biraz almanca olmuş galiba gerisini anlamadım bende pc başındayım neyapım başka ufaklığımda uyudu Genişletmek için tıkla ... wow ufaklık bayılırım küçük çocuklara kaç yaşında