Bu konuya son mesajı kim atacak?

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

neslein

Üye
ewet aynen öle bide benim bilgisayar bozuldu onun laptopa el koydum aynı anda giremiyoruz
böyle idare ediyoruz 5 kere yaptırdım ama halen bozuk sanırım ömrü bitti

en azından kullanabileceğin 2. bir bilgisayar daha var olaya bide bu yönünden bakmak lazım ama dimi

fazla laptop kullanmadığımdan bilemicem

evet kocaman kocaman aletler önünde oluyor ama sandalyeye oturmaktan belim ağrıdı valla

neslein

Üye
Güzel, alıştık artık valla kaçta yatarsak yatalım erkenden ayaktayız (ayakta olmak zorundayız )

erkenden ayakta olamıyorum işte dewamsızlık 5 gün ( ingilizcede )ben son 3 gündür hiç uğramadım bile önceden de var 2 gün yarın mecbur gitmek zorundayım hatta hiç yatmadan direk gidecem

erkenden ayakta olamıyorum işte dewamsızlık 5 gün ( ingilizcede )ben son 3 gündür hiç uğramadım bile önceden de var 2 gün yarın mecbur gitmek zorundayım hatta hiç yatmadan direk gidecem
Çok zor olur öylede ya ben baş ağrısından duramazdım heralde ama sen durabiliyorsan ne güzel

neslein

Üye
biz alışkınız bi kaç defa hiç uyumadıgımızı bilirim ama ben pek dayanamam kolay kolay uykuya bayılırım sabah umrumda olmuyo kapatıp geri yatıyorum hata ben cogu zaman duymam bile
o işin şakasıydı 4 de olsa yatıp bi kaç saat uyurum

beni birisi uyandırmasa akşama kadar uyurum heralde

neslein

Üye
ben bugun kursuda astım ve saat 14:30 da uyandım oda telefon caldı da uyandım

Tepkiler: kskmehtap
ne güzel valla yaz gelsin bende yapıcam böyle artık 3 4 hayatta kaldıramazlar beni

mservank

Üye
Noluyo burada
ders muhabbeti sarmış ortalığı sabahın köründe kalmakmak zor oluyor tabi ben de yarın 7 de kalkacam ya

neslein

Üye
en güzeli ya

--------------- Ekleme ---------------

Noluyo burada
ders muhabbeti sarmış ortalığı sabahın köründe kalmakmak zor oluyor tabi ben de yarın 7 de kalkacam ya

yatında dinlenin ders dinliceksiniz kafanız dinlensin

--------------- Ekleme ---------------

kimsecikler yok burda