mservank Üye İiyidir nasıl olsun sen nasılsın.?Kafa dinlemeye çalıştığına göre yorgun sayılırsın herhalde
leiche Emekli Yönetici dediğim gibi şu haydar dümen bülent ersoy yaşar nuri sibel kekilli vs. onlara pm atıp destek istesek çevreleride geniş hem
dediğim gibi şu haydar dümen bülent ersoy yaşar nuri sibel kekilli vs. onlara pm atıp destek istesek çevreleride geniş hem
canturgay Üye leiche' Alıntı: dediğim gibi şu haydar dümen bülent ersoy yaşar nuri sibel kekilli vs. onlara pm atıp destek istesek çevreleride geniş hem Genişletmek için tıkla ... siteye takılmıyorlar ki ama... küstürdük adamlarıı..
leiche' Alıntı: dediğim gibi şu haydar dümen bülent ersoy yaşar nuri sibel kekilli vs. onlara pm atıp destek istesek çevreleride geniş hem Genişletmek için tıkla ... siteye takılmıyorlar ki ama... küstürdük adamlarıı..
canturgay Üye leiche' Alıntı: çok yoğunlar ondandır yaf Genişletmek için tıkla ... kesin ondandır... haydar hocaya ben ulaşırım...bi konu açarız.google da kendini araştırırken okur gelir..
leiche' Alıntı: çok yoğunlar ondandır yaf Genişletmek için tıkla ... kesin ondandır... haydar hocaya ben ulaşırım...bi konu açarız.google da kendini araştırırken okur gelir..
canturgay Üye leiche' Alıntı: şu kek pasta mevzusu nedir yaf dün nesli bişeler söledi Genişletmek için tıkla ... doğum gününden. sözü varya ..kek yapacak.bize...
leiche' Alıntı: şu kek pasta mevzusu nedir yaf dün nesli bişeler söledi Genişletmek için tıkla ... doğum gününden. sözü varya ..kek yapacak.bize...
leiche Emekli Yönetici canturgay' Alıntı: doğum gününden. sözü varya ..kek yapacak.bize... Genişletmek için tıkla ... hımmm şimdi anladım yukarda alperen bişe demiş ama anlamadım haydar vs konusu içinmi?
canturgay' Alıntı: doğum gününden. sözü varya ..kek yapacak.bize... Genişletmek için tıkla ... hımmm şimdi anladım yukarda alperen bişe demiş ama anlamadım haydar vs konusu içinmi?