safakk Üye mservank' Alıntı: Sınavlar felan ondandır benim de var ama ben hala burdayım Genişletmek için tıkla ... ne yalan söyliyeyim çarşamba olacak olan sınav almanca da olmasa çalışırdım
mservank' Alıntı: Sınavlar felan ondandır benim de var ama ben hala burdayım Genişletmek için tıkla ... ne yalan söyliyeyim çarşamba olacak olan sınav almanca da olmasa çalışırdım
leiche Emekli Yönetici sanırım buda öye bu arada oranlarda cok enteresan bi gelişme olmus hayır ewete fark etmıştı şimdi bi baktım tersi bi durum
sanırım buda öye bu arada oranlarda cok enteresan bi gelişme olmus hayır ewete fark etmıştı şimdi bi baktım tersi bi durum
leiche Emekli Yönetici haydar dümen ve sibel kekilliye pm atalımda bize destek wersinler hayır oyu için
safakk Üye AHALİİİİİİİİİİİİİİİ YİNE MAXİNİN EN MAXİ TIFILI ŞAFAK KARŞINIZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HERKESE SEVGİLER SAYGILAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR
AHALİİİİİİİİİİİİİİİ YİNE MAXİNİN EN MAXİ TIFILI ŞAFAK KARŞINIZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HERKESE SEVGİLER SAYGILAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR
safakk Üye ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi mesaj atıp kaçıcam oyüzden herkese önce merabalar sonra da iyi akşamlar dilerim
ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi mesaj atıp kaçıcam oyüzden herkese önce merabalar sonra da iyi akşamlar dilerim