Nazy Üye manyak!' Alıntı: süper yaaa bi eğlencemiz bu oyun vardı ankete ne gerek varsa !!! Genişletmek için tıkla ... zaten kapanması çok zor şu an 10 tane oyumuz var kapanmaması için ------------------------- kapatılsın diyenlerin 100 oy atmaları gerek buda çok zor yani 10 katını atmaları gerek
manyak!' Alıntı: süper yaaa bi eğlencemiz bu oyun vardı ankete ne gerek varsa !!! Genişletmek için tıkla ... zaten kapanması çok zor şu an 10 tane oyumuz var kapanmaması için ------------------------- kapatılsın diyenlerin 100 oy atmaları gerek buda çok zor yani 10 katını atmaları gerek
Nazy Üye canturgay' Alıntı: anket de bi eğlence kattı ama.... Genişletmek için tıkla ... evet son meşazzzz
safakk Üye canturgay' Alıntı: bence de son meşazzzzz... Genişletmek için tıkla ... ja ja wie geht's du canturgay abi nasılsın diyor Türkçe meali
canturgay' Alıntı: bence de son meşazzzzz... Genişletmek için tıkla ... ja ja wie geht's du canturgay abi nasılsın diyor Türkçe meali
canturgay Üye saol şafakkk..iyidir Allah a şükürrr.. almanca bilmediğimden Türkçe cevapladımm... sen nasılsınn...
safakk Üye valla noolsun işte çoluk çocuk geçinip gidiyoruz bi de benim servisçi bu gün az kalsın beni eve brakmayı unutuyordu ne hikmetse zaaten leyla gibiydi
valla noolsun işte çoluk çocuk geçinip gidiyoruz bi de benim servisçi bu gün az kalsın beni eve brakmayı unutuyordu ne hikmetse zaaten leyla gibiydi
safakk Üye canturgay' Alıntı: gelip ben dövecem onu şimdi haaaaa... Genişletmek için tıkla ... aman yok yok hiç bulaşma valla taaa konya da bile adamı vardır mevlanayı falan da dinlemez o adam
canturgay' Alıntı: gelip ben dövecem onu şimdi haaaaa... Genişletmek için tıkla ... aman yok yok hiç bulaşma valla taaa konya da bile adamı vardır mevlanayı falan da dinlemez o adam
canturgay Üye her horoz kendi çöplüğünde şafakkk.. konya da birazzz zor işteee... tabi bende aynı şekilde izmir de sıkıntı çekebilirimmm..
her horoz kendi çöplüğünde şafakkk.. konya da birazzz zor işteee... tabi bende aynı şekilde izmir de sıkıntı çekebilirimmm..
safakk Üye canturgay' Alıntı: her horoz kendi çöplüğünde şafakkk.. konya da birazzz zor işteee... tabi bende aynı şekilde izmir de sıkıntı çekebilirimmm.. Genişletmek için tıkla ... yok yauu ben seni sap gibi bırakmam 3-5 okulu ayaa kaldırırım bi şekilde çete savaşı yaparız
canturgay' Alıntı: her horoz kendi çöplüğünde şafakkk.. konya da birazzz zor işteee... tabi bende aynı şekilde izmir de sıkıntı çekebilirimmm.. Genişletmek için tıkla ... yok yauu ben seni sap gibi bırakmam 3-5 okulu ayaa kaldırırım bi şekilde çete savaşı yaparız
canturgay Üye saolasınn şafaakkk.... da..bu adamm senin sevisçin değil mi kaçırmasın sonra seniiii...
safakk Üye canturgay' Alıntı: saolasınn şafaakkk.... da..bu adamm senin sevisçin değil mi kaçırmasın sonra seniiii... Genişletmek için tıkla ... yok be adamı kafaladım arasıra okul çıkışı arkadaşlarla buluşmaya giderken beni de bırakıveriyo gideceğim yere
canturgay' Alıntı: saolasınn şafaakkk.... da..bu adamm senin sevisçin değil mi kaçırmasın sonra seniiii... Genişletmek için tıkla ... yok be adamı kafaladım arasıra okul çıkışı arkadaşlarla buluşmaya giderken beni de bırakıveriyo gideceğim yere
safakk Üye canturgay' Alıntı: aman fazla yaklaşma o zzaman bu adamın psikolojik problemleri var herhelde.. Genişletmek için tıkla ... yok ya belki de aşıktır ne bilelim
canturgay' Alıntı: aman fazla yaklaşma o zzaman bu adamın psikolojik problemleri var herhelde.. Genişletmek için tıkla ... yok ya belki de aşıktır ne bilelim