mservank Üye leiche' Alıntı: =1biz tat vrmiormuyuz Genişletmek için tıkla ... yok yav biz tartışırdık güzel olurdu onlar gidince de tabi tartışma kalmadı
leiche' Alıntı: =1biz tat vrmiormuyuz Genişletmek için tıkla ... yok yav biz tartışırdık güzel olurdu onlar gidince de tabi tartışma kalmadı
canturgay Üye şu eski günlerin sayfa numarasını verinde bi nostaljik takılayımm.. ne yapmışsınızz ..bakayımm..
canturgay Üye walla ben ardı sıra okuyunca .. pek zevk almadım ama.. yavaş yavaiş yaşayarak... geçirince onlara daha güzel gelmiştir...
walla ben ardı sıra okuyunca .. pek zevk almadım ama.. yavaş yavaiş yaşayarak... geçirince onlara daha güzel gelmiştir...
safakk Üye aaaaaaaayyyyyyyyyyyyyttttttttttttt tıfın yine ortaklıklardaaaaaaaaaaaaaaa bu ankete evet diyeni
safakk Üye mservank' Alıntı: Hoşgeldin şafak Genişletmek için tıkla ... noolduk yauu ben geldim ağlıyon alalalaaaaa
mservank' Alıntı: Hoşgeldin şafak Genişletmek için tıkla ... noolduk yauu ben geldim ağlıyon alalalaaaaa
safakk Üye mservank' Alıntı: Duygulandım seni burada görmek çok sevindirdi Genişletmek için tıkla ... ilgiiinnnççç
mservank' Alıntı: Duygulandım seni burada görmek çok sevindirdi Genişletmek için tıkla ... ilgiiinnnççç