canturgay Üye yeni konu açıldı diyee.. efsaneyi unutmak olmazz... vefakârlığımızı gösterelim konu kapanıncaya kadarr...
yeni konu açıldı diyee.. efsaneyi unutmak olmazz... vefakârlığımızı gösterelim konu kapanıncaya kadarr...
safakk Üye yaaaauuuu nooluyoruz yauu böyle kapansın mı kapanmasın mı diye sorular kapanmasın ne güzel konuşuyoruz oynuyoruz aaa
yaaaauuuu nooluyoruz yauu böyle kapansın mı kapanmasın mı diye sorular kapanmasın ne güzel konuşuyoruz oynuyoruz aaa
leiche Emekli Yönetici turgay burda konyadan bi arkadas war soruyor konyaın neresindensin diye nerde calsıyor diye adı kadriye belki tanısın
turgay burda konyadan bi arkadas war soruyor konyaın neresindensin diye nerde calsıyor diye adı kadriye belki tanısın
canturgay Üye kadriye miiii..? ben merkezde yaşıyorumm(seydişehirliyim) çalıştığım yer değişir 3-5 ayda birrr... benim tanıdığım yok ama kadriye diyeee...
kadriye miiii..? ben merkezde yaşıyorumm(seydişehirliyim) çalıştığım yer değişir 3-5 ayda birrr... benim tanıdığım yok ama kadriye diyeee...