mservank Üye Netle alakası yok aslında test olması da biraz rahatlatıyo içimi o yüzden çalışma hevesimi kaçırdım başım da ağrıyo biraz şöyle saat 10,30 civarı başlarım biter
Netle alakası yok aslında test olması da biraz rahatlatıyo içimi o yüzden çalışma hevesimi kaçırdım başım da ağrıyo biraz şöyle saat 10,30 civarı başlarım biter
leiche Emekli Yönetici turgay senle servanın ısrarı dolayısıyla negaya pm attım oda sağolsun böle bi aket koydu
neslein Üye slm millet leiche söyledi bende oyumu verdim bu arada acil çıkş yapyorum size ii forumlar
leiche Emekli Yönetici bencede anket güzel olmus olaya gene heycan kamıs kilitlenirse bakalım kilitten önce son msj kim atacak ;(
bencede anket güzel olmus olaya gene heycan kamıs kilitlenirse bakalım kilitten önce son msj kim atacak ;(
canturgay Üye neslein' Alıntı: slm millet leiche söyledi bende oyumu verdim bu arada acil çıkş yapyorum size ii forumlar Genişletmek için tıkla ... hoş geldinn.. ve güle güle... acelenn ne yawww.. leiche' Alıntı: bencede anket güzel olmus olaya gene heycan kamıs kilitlenirse bakalım kilitten önce son msj kim atacak ;( Genişletmek için tıkla ... e. oyunun adını değiştirelim o zaman..
neslein' Alıntı: slm millet leiche söyledi bende oyumu verdim bu arada acil çıkş yapyorum size ii forumlar Genişletmek için tıkla ... hoş geldinn.. ve güle güle... acelenn ne yawww.. leiche' Alıntı: bencede anket güzel olmus olaya gene heycan kamıs kilitlenirse bakalım kilitten önce son msj kim atacak ;( Genişletmek için tıkla ... e. oyunun adını değiştirelim o zaman..
Nazy Üye madem kilitlenmesini istiyorsunuz burda ne işiniz var hepte bu oyunu oynayanlar kilitlenmesini istiyor ben bişey anlamadım
madem kilitlenmesini istiyorsunuz burda ne işiniz var hepte bu oyunu oynayanlar kilitlenmesini istiyor ben bişey anlamadım
canturgay Üye leiche' Alıntı: bencede anket güzel olmus olaya gene heycan kamıs kilitlenirse bakalım kilitten önce son msj kim atacak ;( Genişletmek için tıkla ... olabilir meselaaa...
leiche' Alıntı: bencede anket güzel olmus olaya gene heycan kamıs kilitlenirse bakalım kilitten önce son msj kim atacak ;( Genişletmek için tıkla ... olabilir meselaaa...
canturgay Üye çünkü büyük ihtimal son mesajı negative... atacakk..bizde en azından 2. lik için mücadele edelimm...
mservank Üye Kolay kolay kapanmaz bu oyun ama muhteşem 3lü güzel olur ama benim kankalar prince felan unutmamak lazım
Kolay kolay kapanmaz bu oyun ama muhteşem 3lü güzel olur ama benim kankalar prince felan unutmamak lazım