safakk Üye canturgay' Alıntı: ne oldu şafakk boğazına bişey mi durdu.. Genişletmek için tıkla ... valla biraz öyle oldu gibime geldiydi leiche' Alıntı: kesin öle olmustur demi Genişletmek için tıkla ... tabiki de --------------- Ekleme --------------- bak yeni gelen abiyi de kaçırdınız zaten
canturgay' Alıntı: ne oldu şafakk boğazına bişey mi durdu.. Genişletmek için tıkla ... valla biraz öyle oldu gibime geldiydi leiche' Alıntı: kesin öle olmustur demi Genişletmek için tıkla ... tabiki de --------------- Ekleme --------------- bak yeni gelen abiyi de kaçırdınız zaten
safakk Üye canturgay' Alıntı: neyse beş on tane daha son mesaj yazayımda.. her an gidebilirimm.. Genişletmek için tıkla ... leiche' Alıntı: bende 20 dk kadar ewe gidecem Genişletmek için tıkla ... oh oh gidin gidin ortam baa kalsın
canturgay' Alıntı: neyse beş on tane daha son mesaj yazayımda.. her an gidebilirimm.. Genişletmek için tıkla ... leiche' Alıntı: bende 20 dk kadar ewe gidecem Genişletmek için tıkla ... oh oh gidin gidin ortam baa kalsın
leiche Emekli Yönetici n: --------------- Ekleme --------------- avcunu yala safak 10 dk sonra gene girerim hemen hatta 10 dk sonra
n: --------------- Ekleme --------------- avcunu yala safak 10 dk sonra gene girerim hemen hatta 10 dk sonra
safakk Üye leiche' Alıntı: n: --------------- Ekleme --------------- avcunu yala safak 10 dk sonra gene girerim hemen hatta 10 dk sonra Genişletmek için tıkla ... tüh beeee bardaktakiay' Alıntı: oleyy son mesaj benim olacak yane Genişletmek için tıkla ... öyle mi bence bi daha bi düşün canturgay' Alıntı: tabii ben gidince.. Genişletmek için tıkla ... senin gitmene gerek yokki gitmeden de son mesaj benim
leiche' Alıntı: n: --------------- Ekleme --------------- avcunu yala safak 10 dk sonra gene girerim hemen hatta 10 dk sonra Genişletmek için tıkla ... tüh beeee bardaktakiay' Alıntı: oleyy son mesaj benim olacak yane Genişletmek için tıkla ... öyle mi bence bi daha bi düşün canturgay' Alıntı: tabii ben gidince.. Genişletmek için tıkla ... senin gitmene gerek yokki gitmeden de son mesaj benim
safakk Üye bardaktakiay' Alıntı: olsun belki bir gün olur.... Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum yani
safakk Üye leiche' Alıntı: kim kac dk daha burda bakayım ona göre cıkacamda : Genişletmek için tıkla ... belli olmaz valla --------------- Ekleme --------------- neyse yada ya ben çıkayım artıkın haydin herkeşlere eyü günleeeeeeerrrrrrr
leiche' Alıntı: kim kac dk daha burda bakayım ona göre cıkacamda : Genişletmek için tıkla ... belli olmaz valla --------------- Ekleme --------------- neyse yada ya ben çıkayım artıkın haydin herkeşlere eyü günleeeeeeerrrrrrr