safakk Üye ahali bu konuya bi tıfıl daha geldi ve yeni kopya teknikleri ile --------------- Ekleme --------------- oh oh ortam bana kaldı yine
ahali bu konuya bi tıfıl daha geldi ve yeni kopya teknikleri ile --------------- Ekleme --------------- oh oh ortam bana kaldı yine
safakk Üye canturgay' Alıntı: şafakkk.. ne yaptın yine... Genişletmek için tıkla ... tamamen duygusal öndekinin gömleğinin içine kopye yazılı kağıdı yapıştırttım hoca gittimi arkasına yaslanıyo sende güzel güzel çekion geldiğinde de öne eğiliyo oldu bitti
canturgay' Alıntı: şafakkk.. ne yaptın yine... Genişletmek için tıkla ... tamamen duygusal öndekinin gömleğinin içine kopye yazılı kağıdı yapıştırttım hoca gittimi arkasına yaslanıyo sende güzel güzel çekion geldiğinde de öne eğiliyo oldu bitti
safakk Üye canturgay' Alıntı: sistem güzell.. bi gün baltayı taşa vurursun ama bakalım ne zaman... Genişletmek için tıkla ... geçenlerde vurduuum vurdum ama kardeşciğin onunda numarasını biliyo hocam hocam çok pişmanım hocam arkadaşların sözüne uydum hocam bi daha olmaz hocam işte yakalanan profesyonel kopyacının yapacağı şeyler bunlaaaaaaarrrrrr
canturgay' Alıntı: sistem güzell.. bi gün baltayı taşa vurursun ama bakalım ne zaman... Genişletmek için tıkla ... geçenlerde vurduuum vurdum ama kardeşciğin onunda numarasını biliyo hocam hocam çok pişmanım hocam arkadaşların sözüne uydum hocam bi daha olmaz hocam işte yakalanan profesyonel kopyacının yapacağı şeyler bunlaaaaaaarrrrrr
safakk Üye leiche' Alıntı: şu hocanın nosunu bi wer bakalım Genişletmek için tıkla ... valla bende de yok maykıl
leiche' Alıntı: şu hocanın nosunu bi wer bakalım Genişletmek için tıkla ... valla bende de yok maykıl
safakk Üye yok ya hoca aslında aşırı katı da işte rol yapana --------------- Ekleme --------------- kaan_c_66' Alıntı: ....................................... Genişletmek için tıkla ... bunu ne olarak değerlendirmeliyiz buarada ahali ben kaçar herkeslere iyi akşamlar diliyorum
yok ya hoca aslında aşırı katı da işte rol yapana --------------- Ekleme --------------- kaan_c_66' Alıntı: ....................................... Genişletmek için tıkla ... bunu ne olarak değerlendirmeliyiz buarada ahali ben kaçar herkeslere iyi akşamlar diliyorum
neslein Üye ben geldim kimse yokmu?yaw kac gün oldu hiç giremedim bilgisayarımın ekranı bozuktu bugun geldi tamirden
ben geldim kimse yokmu?yaw kac gün oldu hiç giremedim bilgisayarımın ekranı bozuktu bugun geldi tamirden