iremm Üye canturgay' Alıntı: bayyyaaa mı? insan utanır bayyaaa derken sadece bi cümlecikk.. Genişletmek için tıkla ... neyse son msj
canturgay' Alıntı: bayyyaaa mı? insan utanır bayyaaa derken sadece bi cümlecikk.. Genişletmek için tıkla ... neyse son msj
canturgay Üye ALLAH ALLAH kardeş sende dur işte hafiften yumuşadı.. böyle konuşupta dellendirme... iremm hanımı
iremm Üye bardaktakiay' Alıntı: yalana gerek yok kunuşuldu Genişletmek için tıkla ... gördum zaten de senin bnm hakkımda söylediğin bisey yok canturgay sana
bardaktakiay' Alıntı: yalana gerek yok kunuşuldu Genişletmek için tıkla ... gördum zaten de senin bnm hakkımda söylediğin bisey yok canturgay sana
iremm Üye canturgay' Alıntı: şu son söylediğinden tek kelime anladıysam arap olayımm.. Genişletmek için tıkla ... canturgay boşver sen anlama kısacası sana
canturgay' Alıntı: şu son söylediğinden tek kelime anladıysam arap olayımm.. Genişletmek için tıkla ... canturgay boşver sen anlama kısacası sana
iremm Üye offffffffffffff diyorum ki canturgay söylemiş sen bişi dememişsin çok sinirlendirdin o yuzden sana da
offffffffffffff diyorum ki canturgay söylemiş sen bişi dememişsin çok sinirlendirdin o yuzden sana da
iremm Üye canturgay' Alıntı: bi gün bu smileyler kaldırılırsa sorumlusu sensin ..biliyorsun değil mi.. Genişletmek için tıkla ... yapana deil yaptırana bakacaksın tukurtturen sensin
canturgay' Alıntı: bi gün bu smileyler kaldırılırsa sorumlusu sensin ..biliyorsun değil mi.. Genişletmek için tıkla ... yapana deil yaptırana bakacaksın tukurtturen sensin
canturgay Üye iremm' Alıntı: yapana deil yaptırana bakacaksın tukurtturen sensin Genişletmek için tıkla ... ben miyim ... yapmadığın adam . batırmadığın konu kalmadıı.. suçlu ben miyim şimdi..
iremm' Alıntı: yapana deil yaptırana bakacaksın tukurtturen sensin Genişletmek için tıkla ... ben miyim ... yapmadığın adam . batırmadığın konu kalmadıı.. suçlu ben miyim şimdi..
iremm Üye canturgay' Alıntı: ben miyim ... yapmadığın adam . batırmadığın konu kalmadıı.. suçlu ben miyim şimdi.. Genişletmek için tıkla ...
canturgay' Alıntı: ben miyim ... yapmadığın adam . batırmadığın konu kalmadıı.. suçlu ben miyim şimdi.. Genişletmek için tıkla ...