safakk Üye mservank' Alıntı: Şaak gider ben gelirim boş kalmaz burası zaten oyun bölümü ben işletiom Genişletmek için tıkla ... yok yav ben daha burdayım
mservank' Alıntı: Şaak gider ben gelirim boş kalmaz burası zaten oyun bölümü ben işletiom Genişletmek için tıkla ... yok yav ben daha burdayım
safakk Üye mservank' Alıntı: Sen git gözün arkada kalmasın.Ben işletirim. Genişletmek için tıkla ... yok yok ben kıyamam sana sen git ben atarım son mesajı bak gözlerin ağricak annen kızar sonra bak gözlerine kan çanağına dönmüş diye --------------- Ekleme --------------- bak sözümü dinledi gitti yine ortam ban kaldı
mservank' Alıntı: Sen git gözün arkada kalmasın.Ben işletirim. Genişletmek için tıkla ... yok yok ben kıyamam sana sen git ben atarım son mesajı bak gözlerin ağricak annen kızar sonra bak gözlerine kan çanağına dönmüş diye --------------- Ekleme --------------- bak sözümü dinledi gitti yine ortam ban kaldı
safakk Üye mservank' Alıntı: ya git defol tukanımdan Genişletmek için tıkla ... yapma ya ben buraya kamp kurdum ama gidiyorum şimdik yarın tekrar görüşmek üzere hoşca kalınnnnn
mservank' Alıntı: ya git defol tukanımdan Genişletmek için tıkla ... yapma ya ben buraya kamp kurdum ama gidiyorum şimdik yarın tekrar görüşmek üzere hoşca kalınnnnn
canturgay Üye mservank' Alıntı: Pm ataım da kapasınlar burayı mesja sayınızı artırmak için girmeyn buraya Genişletmek için tıkla ... katılıyorum servan.. bi daha görmeyim seni buralarda..
mservank' Alıntı: Pm ataım da kapasınlar burayı mesja sayınızı artırmak için girmeyn buraya Genişletmek için tıkla ... katılıyorum servan.. bi daha görmeyim seni buralarda..
iremm Üye bardaktakiay' Alıntı: ben de varım burada Genişletmek için tıkla ... tuuuh ya yine bana kalmadı
iremm Üye bardaktakiay' Alıntı: istersen çekiliyim Genişletmek için tıkla ... fark etmez bu son msj konusunda ümidim yok hiç
bardaktakiay' Alıntı: istersen çekiliyim Genişletmek için tıkla ... fark etmez bu son msj konusunda ümidim yok hiç