canturgay Üye hayalet gibi.dolanıyon ortalıkta.. konuyu 2 üye okuyor diyor.bakıyorum bi tek ben varım..
leiche Emekli Yönetici yok ya bugun gurup dağılmıs herkes ruh gibi bugun kimse yoq ortalıkta allahtan safak geldi
safakk Üye leiche' Alıntı: yok ya bugun gurup dağılmıs herkes ruh gibi bugun kimse yoq ortalıkta allahtan safak geldi Genişletmek için tıkla ... ben olmazsam olmaz zaten burası
leiche' Alıntı: yok ya bugun gurup dağılmıs herkes ruh gibi bugun kimse yoq ortalıkta allahtan safak geldi Genişletmek için tıkla ... ben olmazsam olmaz zaten burası
safakk Üye leiche' Alıntı: hadi lenyyynn Genişletmek için tıkla ... tabi bi akşam yok oldum buranın hali duman
safakk Üye leiche' Alıntı: yok be ondan değil herkesin sınaw zamanı bende bi kac gün sonra zor takılacam Genişletmek için tıkla ... aslında benimde pazartesi var da biraz bi takılayım dedim sonra otururum
leiche' Alıntı: yok be ondan değil herkesin sınaw zamanı bende bi kac gün sonra zor takılacam Genişletmek için tıkla ... aslında benimde pazartesi var da biraz bi takılayım dedim sonra otururum
leiche Emekli Yönetici yaf gözümüz yollarda kalmıstı oh be benimde 20 dk kaldı carsıda işim war iikene geldiniz canım sıkılıyordu zaten --------------- Ekleme --------------- bu arada buda nazynin eli olan konu isteğim üzerine NAZY'nin sol eli
yaf gözümüz yollarda kalmıstı oh be benimde 20 dk kaldı carsıda işim war iikene geldiniz canım sıkılıyordu zaten --------------- Ekleme --------------- bu arada buda nazynin eli olan konu isteğim üzerine NAZY'nin sol eli