neslein Üye canturgay' Alıntı: aman öyle diyin yavv.. korktum yani bi an.. Genişletmek için tıkla ... kendisi ders calısmayı hiç mi hiç sewmez kendi haline bırakırsan pek calısmaz o yuzden ben uğrasıyorum onunla laf soylemezsen umursamazda pek
canturgay' Alıntı: aman öyle diyin yavv.. korktum yani bi an.. Genişletmek için tıkla ... kendisi ders calısmayı hiç mi hiç sewmez kendi haline bırakırsan pek calısmaz o yuzden ben uğrasıyorum onunla laf soylemezsen umursamazda pek
leiche Emekli Yönetici gecen seneyi unutma gerci sonra doktora gittim bu benmiyim diye beyin tomografisi cektiler benmişim
leiche Emekli Yönetici canturgay' Alıntı: size iyi akşamlar ve de iyi çekişmeler.. Genişletmek için tıkla ... yok oda gitti sanırım dersi war mekan bana kaldı
canturgay' Alıntı: size iyi akşamlar ve de iyi çekişmeler.. Genişletmek için tıkla ... yok oda gitti sanırım dersi war mekan bana kaldı
neslein Üye leiche' Alıntı: gecen seneyi unutma gerci sonra doktora gittim bu benmiyim diye beyin tomografisi cektiler benmişim Genişletmek için tıkla ... hıım onun için bu yıl direk gecerim diye düşünüyorsun neyse size ii sohbetler ben cıkıyorum
leiche' Alıntı: gecen seneyi unutma gerci sonra doktora gittim bu benmiyim diye beyin tomografisi cektiler benmişim Genişletmek için tıkla ... hıım onun için bu yıl direk gecerim diye düşünüyorsun neyse size ii sohbetler ben cıkıyorum
leiche Emekli Yönetici evimle işim arasında 3 dk bile yok evdede net war iştede ders arasında bakıyorum aynı zamanda derste calısıyorum sınawlardan dolayı neyse bos ver önemli olan son mesajı atan BEN olmam
evimle işim arasında 3 dk bile yok evdede net war iştede ders arasında bakıyorum aynı zamanda derste calısıyorum sınawlardan dolayı neyse bos ver önemli olan son mesajı atan BEN olmam