canturgay Üye mservank' Alıntı: Yok ya sonra gece uykum gelmiyo yatakta bi o tarafa bi tarafa dönüyorum. Genişletmek için tıkla ... gecede buralarda sın herhalde bildiğim kadarıyla öyle değil mi?....
mservank' Alıntı: Yok ya sonra gece uykum gelmiyo yatakta bi o tarafa bi tarafa dönüyorum. Genişletmek için tıkla ... gecede buralarda sın herhalde bildiğim kadarıyla öyle değil mi?....
mservank Üye canturgay' Alıntı: gecede buralarda sın herhalde bildiğim kadarıyla öyle değil mi?.... Genişletmek için tıkla ... Uyku pırrr uçunca ben de maxiye giriyorum.
canturgay' Alıntı: gecede buralarda sın herhalde bildiğim kadarıyla öyle değil mi?.... Genişletmek için tıkla ... Uyku pırrr uçunca ben de maxiye giriyorum.
safakk Üye aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyytttttttttttttt milleeeeeeeeeetttttttttt abilerim ablalarım herkeşlere merhabalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyytttttttttttttt milleeeeeeeeeetttttttttt abilerim ablalarım herkeşlere merhabalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
safakk Üye mservank' Alıntı: Hoşgeldiniz Şafak,Nazy Genişletmek için tıkla ... hoşbulduukk mu desem buldum mu oh oh muhabbet koyum valla
mservank' Alıntı: Hoşgeldiniz Şafak,Nazy Genişletmek için tıkla ... hoşbulduukk mu desem buldum mu oh oh muhabbet koyum valla
safakk Üye canturgay' Alıntı: ee.işte olduğu kadarr..ne yaptın şafakk.. takılmıyon pekk.. Genişletmek için tıkla ... ya okullardı sözlülerdi sunumlardı pek vaktim olmuyor
canturgay' Alıntı: ee.işte olduğu kadarr..ne yaptın şafakk.. takılmıyon pekk.. Genişletmek için tıkla ... ya okullardı sözlülerdi sunumlardı pek vaktim olmuyor
safakk Üye mservank' Alıntı: Ah okul ah.Gençliğim senin ellerinde çürüyor. Genişletmek için tıkla ... ya benim 5 sene liseagla tıp mübarek
mservank' Alıntı: Ah okul ah.Gençliğim senin ellerinde çürüyor. Genişletmek için tıkla ... ya benim 5 sene liseagla tıp mübarek