FerreT Üye açıkçası içimden geçmiyor son mesaj demek..Buranın başlığını değiştirip sohbet cafemi yapsak..çünkü oradan daha bi ilgi görüyor
açıkçası içimden geçmiyor son mesaj demek..Buranın başlığını değiştirip sohbet cafemi yapsak..çünkü oradan daha bi ilgi görüyor
sublieutenant Üye canturgay' Alıntı: yavv .isim önemli değil işlev önemli ... Genişletmek için tıkla ... biride başımıza Haydar Dümen kesildi...
canturgay' Alıntı: yavv .isim önemli değil işlev önemli ... Genişletmek için tıkla ... biride başımıza Haydar Dümen kesildi...
sublieutenant Üye canturgay' Alıntı: haydar dümennn... ben niye bişey anlamadımm... Genişletmek için tıkla ... doğrudur, anlaşılmaz mesajlar yazıyorum.. ya daaa sen posta gazetesi okumuyorsun
canturgay' Alıntı: haydar dümennn... ben niye bişey anlamadımm... Genişletmek için tıkla ... doğrudur, anlaşılmaz mesajlar yazıyorum.. ya daaa sen posta gazetesi okumuyorsun
canturgay Üye sublieutenant' Alıntı: doğrudur, anlaşılmaz mesajlar yazıyorum.. ya daaa sen posta gazetesi okumuyorsun Genişletmek için tıkla ... belki her ikiside haaa...
sublieutenant' Alıntı: doğrudur, anlaşılmaz mesajlar yazıyorum.. ya daaa sen posta gazetesi okumuyorsun Genişletmek için tıkla ... belki her ikiside haaa...
sublieutenant Üye yok canım, makinelerde arıza herzaman biryerden çıkar... ikinci yeri kurcalayan adam bozmuştur...
FerreT Üye Denizlidede yağıyor ama çok soğuk bi hava var..Hava o kadar soğuk ki artık kar değil buz yağıyor
mservank Üye iremm' Alıntı: slm millet Genişletmek için tıkla ... Slm İrem. safakk' Alıntı: ahali herkeslere iyi günleeeeerrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... İyi günler Şafak.
iremm' Alıntı: slm millet Genişletmek için tıkla ... Slm İrem. safakk' Alıntı: ahali herkeslere iyi günleeeeerrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... İyi günler Şafak.
canturgay Üye FerreT' Alıntı: Bu konuya son mesajı kim atacak yerine çaktırmadan burayı muhabbet ortamınamı dönüştürsek Genişletmek için tıkla ... çaktırmamaya gerenk yok.. ister istemez döndü.. zatenn..
FerreT' Alıntı: Bu konuya son mesajı kim atacak yerine çaktırmadan burayı muhabbet ortamınamı dönüştürsek Genişletmek için tıkla ... çaktırmamaya gerenk yok.. ister istemez döndü.. zatenn..
FerreT Üye ama çaktırmadan yapmamız gerekiyor..oyunun kuralları var kuralsız oyun susuz ölü toprağa benzer