iremm Üye enigma' Alıntı: son mesajımı atıyorum kolay gelsin arkadaşlar Son Mesaj Genişletmek için tıkla ... delirme yaaa hem yemezler gitme bahanesiyle son mesajı kapacan demiiiii
enigma' Alıntı: son mesajımı atıyorum kolay gelsin arkadaşlar Son Mesaj Genişletmek için tıkla ... delirme yaaa hem yemezler gitme bahanesiyle son mesajı kapacan demiiiii
canturgay Üye iremm' Alıntı: slmm millet nslsınız görmeyeli görende diyecek 2 3 aydır yok Genişletmek için tıkla ... bayaa dedirtecek kadarda oldu yaww .. yokluğunu hissettiriyonn .. ben dedim herhalde gelmedi yaa awatarı değiştirecekk. bi ze sürpriz yapacakk..
iremm' Alıntı: slmm millet nslsınız görmeyeli görende diyecek 2 3 aydır yok Genişletmek için tıkla ... bayaa dedirtecek kadarda oldu yaww .. yokluğunu hissettiriyonn .. ben dedim herhalde gelmedi yaa awatarı değiştirecekk. bi ze sürpriz yapacakk..
iremm Üye canturgay' Alıntı: bayaa dedirtecek kadarda oldu yaww .. yokluğunu hissettiriyonn .. ben dedim herhalde gelmedi yaa awatarı değiştirecekk. bi ze sürpriz yapacakk.. Genişletmek için tıkla ... hissetiriyosun demişsin waaaw ben neymişim yaw hele senden bu sözleri duymak yakında avatarı değiştirecemde bulduklarım +18 hep küçük arkadaslar var yazık korkarlar
canturgay' Alıntı: bayaa dedirtecek kadarda oldu yaww .. yokluğunu hissettiriyonn .. ben dedim herhalde gelmedi yaa awatarı değiştirecekk. bi ze sürpriz yapacakk.. Genişletmek için tıkla ... hissetiriyosun demişsin waaaw ben neymişim yaw hele senden bu sözleri duymak yakında avatarı değiştirecemde bulduklarım +18 hep küçük arkadaslar var yazık korkarlar
canturgay Üye ii en azından bi ilerleme var...awatardakii ortalama alyuvar sayısı ne olcak peki bi % ye vursan..
iremm Üye canturgay' Alıntı: ii en azından bi ilerleme var...awatardakii ortalama alyuvar sayısı ne olcak peki bi % ye vursan.. Genişletmek için tıkla ...
canturgay' Alıntı: ii en azından bi ilerleme var...awatardakii ortalama alyuvar sayısı ne olcak peki bi % ye vursan.. Genişletmek için tıkla ...
canturgay Üye ne gülennnnn cevap ver cevapp... yine kanlı,bıçaklı,enjektörlü bişey olacak demi.. ne olur, benden saklama bu acı gerçeği... --------------- Ekleme --------------- 3 ruh halimi aynı anda gösteren nadir mesajladann
ne gülennnnn cevap ver cevapp... yine kanlı,bıçaklı,enjektörlü bişey olacak demi.. ne olur, benden saklama bu acı gerçeği... --------------- Ekleme --------------- 3 ruh halimi aynı anda gösteren nadir mesajladann
canturgay Üye zaten tahmin ettim de acaba dedimm içimdenn.. hanım hanımcık bi awatar koyar mı? ama nerdeeeeeeeeeeeee.....
zaten tahmin ettim de acaba dedimm içimdenn.. hanım hanımcık bi awatar koyar mı? ama nerdeeeeeeeeeeeee.....
canturgay Üye posta kutun fulll (dolu) burdan pm atıyımm bende cevaben aynısını... gözünü seveyimm bu kötülüğü yapma bana.... şuan kullandığın awatar nedense bi anda sempatik geldiii gözümeee
posta kutun fulll (dolu) burdan pm atıyımm bende cevaben aynısını... gözünü seveyimm bu kötülüğü yapma bana.... şuan kullandığın awatar nedense bi anda sempatik geldiii gözümeee
iremm Üye canturgay' Alıntı: posta kutun fulll (dolu) burdan pm atıyımm bende cevaben aynısını... gözünü seveyimm bu kötülüğü yapma bana.... şuan kullandığın awatar nedense bi anda sempatik geldiii gözümeee Genişletmek için tıkla ... yok yaa sana pmden attğım daha hoş sanki
canturgay' Alıntı: posta kutun fulll (dolu) burdan pm atıyımm bende cevaben aynısını... gözünü seveyimm bu kötülüğü yapma bana.... şuan kullandığın awatar nedense bi anda sempatik geldiii gözümeee Genişletmek için tıkla ... yok yaa sana pmden attğım daha hoş sanki
canturgay Üye bak şöyle bişey yapsan daha iyi olurr.. bu dursunn sonra ötekindeki enjektörü de getir buna monte et.. manyak bişey olurr.. bu önerimi yabana atma ..
bak şöyle bişey yapsan daha iyi olurr.. bu dursunn sonra ötekindeki enjektörü de getir buna monte et.. manyak bişey olurr.. bu önerimi yabana atma ..