safakk Üye sonbela' Alıntı: tamam sen ver 250 kontor kilit vurulcam tabi son mesaj benden Genişletmek için tıkla ... yaa tabi tabi olmaz öyle allah derdimi kesmiş
sonbela' Alıntı: tamam sen ver 250 kontor kilit vurulcam tabi son mesaj benden Genişletmek için tıkla ... yaa tabi tabi olmaz öyle allah derdimi kesmiş
safakk Üye bora006' Alıntı: sen bana 250 kontör ver ben bi daha bu konuya mesaj atmam bak söz veriom Genişletmek için tıkla ... sonbela' Alıntı: bana 25 kontor gonder bende devreden cıkayım biraz kalitemiz düştü ama olsun :d Genişletmek için tıkla ... noooooooooluyoruz be benim teklifim modlaraydı size ne oluyo ben size yollasam yollasam anca 4 kontör atarım o da bende yok ama sizde varsa numaramı pemeden atarım manyak!' Alıntı: amaaan yine doluşmuşsunuz buraya hadi evinize gidin siz anneniz merak eder Genişletmek için tıkla ... dakika 89 manyak abla evinize gidin dedi olmuyor olmuyor gene olmuyor manyak abla duramıyor
bora006' Alıntı: sen bana 250 kontör ver ben bi daha bu konuya mesaj atmam bak söz veriom Genişletmek için tıkla ... sonbela' Alıntı: bana 25 kontor gonder bende devreden cıkayım biraz kalitemiz düştü ama olsun :d Genişletmek için tıkla ... noooooooooluyoruz be benim teklifim modlaraydı size ne oluyo ben size yollasam yollasam anca 4 kontör atarım o da bende yok ama sizde varsa numaramı pemeden atarım manyak!' Alıntı: amaaan yine doluşmuşsunuz buraya hadi evinize gidin siz anneniz merak eder Genişletmek için tıkla ... dakika 89 manyak abla evinize gidin dedi olmuyor olmuyor gene olmuyor manyak abla duramıyor