iremm Üye nazy demişti bikere merak etme yaaa üfff ne yalnısı neyse son mesaj demiyecem bi değişiklik olsun ilk msj
nazy demişti bikere merak etme yaaa üfff ne yalnısı neyse son mesaj demiyecem bi değişiklik olsun ilk msj
sublieutenant Üye konuyu saptırmayalım yaa! arkadaşım resimler güsel,paylaşım için teşekkürler,benim içinde yaparmısın_??
konuyu saptırmayalım yaa! arkadaşım resimler güsel,paylaşım için teşekkürler,benim içinde yaparmısın_??
enigma Üye bu konu zaten sapmış dostum. ne yazarsak yazalım sonuçta son mesajı yolluyoruz hangi resim? ne paylaşımı? biz nerdeyiz ? o kim? bu ne?
bu konu zaten sapmış dostum. ne yazarsak yazalım sonuçta son mesajı yolluyoruz hangi resim? ne paylaşımı? biz nerdeyiz ? o kim? bu ne?
sublieutenant Üye işt alaymı ediyorsun sen benle, hertarafta resim varya onlar işte! hem senin int. resimleri göstermiyorsa biz ne yapalım
işt alaymı ediyorsun sen benle, hertarafta resim varya onlar işte! hem senin int. resimleri göstermiyorsa biz ne yapalım
Anıl Umut Emekli Yönetici en son ben atayım da bitsin bu çile benden sonra atanın tüm puanları gitsin