enigma Üye iremm' Alıntı: yazııııııııığğğğğğğ Genişletmek için tıkla ... niye ? hani türk filmlerinde derler ya "bana acıma" diye, işte ondan.
iremm' Alıntı: yazııııııııığğğğğğğ Genişletmek için tıkla ... niye ? hani türk filmlerinde derler ya "bana acıma" diye, işte ondan.
iremm Üye enigma' Alıntı: niye ? hani türk filmlerinde derler ya "bana acıma" diye, işte ondan. Genişletmek için tıkla ... AH CANIMMM DER YA HANİ SABAN BENDE SANA DİYOM SON MESAJIN SENİN OLACAĞINI ZANNEDİYON AMA UMUTSUZ VAKA
enigma' Alıntı: niye ? hani türk filmlerinde derler ya "bana acıma" diye, işte ondan. Genişletmek için tıkla ... AH CANIMMM DER YA HANİ SABAN BENDE SANA DİYOM SON MESAJIN SENİN OLACAĞINI ZANNEDİYON AMA UMUTSUZ VAKA
enigma Üye muhahaha sadece gülüyorum şu büyük fontu narin ince güzel fontlarla değişsek nasıl olur ?? bak son mesaj olayında son mesajı sana bırakırınnnnnnnnnnnnn
muhahaha sadece gülüyorum şu büyük fontu narin ince güzel fontlarla değişsek nasıl olur ?? bak son mesaj olayında son mesajı sana bırakırınnnnnnnnnnnnn
sublieutenant Üye ben , benim için son mesaj demiştim canım.... sen istediğin kadar atabilirsin bananee...
enigma Üye farketmez ilk mesajın açıklamalı olsaydı yine aynı cevabı verirdim. sence gerçekten verirmiydim?