prince of hell Üye abim o benim ki benim attığım tüm mesajlar onun sayılır.. yani bi yöneticiyle kavga falan edersem onu banlayın
abim o benim ki benim attığım tüm mesajlar onun sayılır.. yani bi yöneticiyle kavga falan edersem onu banlayın
mservank Üye yukarıdaki yine palavraları doldurmuşsun mesajındaki gibi bu arada oyunlar karışıyo birbirine --------------- Ekleme --------------- neyse prince ben çıkıyom benim olmadığım zamanlarda sana bol son mesajlar
yukarıdaki yine palavraları doldurmuşsun mesajındaki gibi bu arada oyunlar karışıyo birbirine --------------- Ekleme --------------- neyse prince ben çıkıyom benim olmadığım zamanlarda sana bol son mesajlar
keremerson Üye bu konuya son mesajı kim atacak bilmem ama maxiburak bu konuya son kez mesaj atmış gerçi bu konuyada son mesajı BEN atıcam
bu konuya son mesajı kim atacak bilmem ama maxiburak bu konuya son kez mesaj atmış gerçi bu konuyada son mesajı BEN atıcam
manyak! Üye işte o bi zamanlar geçmiş zamanlar oluyo şimdiki zamana göre uyarlarsak benn atmış oluyorum
mservank Üye herzamanki gibi boş kelimelerle doldurmuşsun güzel forumumuzu lütfen gereksiz mesajlar atma