safakk Üye maxiburak' Alıntı: şafak sana noluyo ya surda sen msj ı paylaşıyoz ( keremerson,mskmurak,maxiburak ) : Genişletmek için tıkla ... ooooooo ben buranın köklü mesaj atıcılarındanım
maxiburak' Alıntı: şafak sana noluyo ya surda sen msj ı paylaşıyoz ( keremerson,mskmurak,maxiburak ) : Genişletmek için tıkla ... ooooooo ben buranın köklü mesaj atıcılarındanım
keremerson Üye maxiburak' Alıntı: ben de bu konunun en son msj atanıyım Genişletmek için tıkla ... benmi bizmi ?
maxiburak Üye aaa kusura bakmayın kankiler walla bi anda unutmusum son msj bizim ( mskmurak,keremerson,maxiburak )
mservank Üye maxiburak' Alıntı: aaa kusura bakmayın kankiler walla bi anda unutmusum son msj bizim ( mskmurak,keremerson,maxiburak ) Genişletmek için tıkla ... iyi böyle gidseim burayı kimseye kaptırmak yook
maxiburak' Alıntı: aaa kusura bakmayın kankiler walla bi anda unutmusum son msj bizim ( mskmurak,keremerson,maxiburak ) Genişletmek için tıkla ... iyi böyle gidseim burayı kimseye kaptırmak yook
keremerson Üye maxiburak' Alıntı: tabi korkacak bisden de prince çoq mu ısrarcı biri Genişletmek için tıkla ... bu konunun eski mesajlarına bakarsan anlarsın yani eski sayfalara git incele biraz muhabbetlere falan bak.. manyak ben ve prince'in olduğu muhabbetlere falan SON MESAJ
maxiburak' Alıntı: tabi korkacak bisden de prince çoq mu ısrarcı biri Genişletmek için tıkla ... bu konunun eski mesajlarına bakarsan anlarsın yani eski sayfalara git incele biraz muhabbetlere falan bak.. manyak ben ve prince'in olduğu muhabbetlere falan SON MESAJ