DarkredBlue61
Üye
Suriyeye göndercez ya o yüzden ellemiyoz
O Zaman BaşkaSuriyeye göndercez ya o yüzden ellemiyoz
üzülsem mi sevinsem mi bilemedimSuriyeye göndercez ya o yüzden ellemiyoz
mersi cınmAçılır sınır kapıları buyurun önden@gonyalı
Ben deüzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Mesaj birleştirildi:
mersi cınm
La Bu Senin Ergenler Nerde Görünmuyorlar Bayadırmersin cnm .s
Sitede ergen mi varmışetli ekmek ısmarlada öyle git
Mesaj birleştirildi:
La Bu Senin Ergenler Nerde Görünmuyorlar Bayadır
Geçen Şalça Oldular Bana Küfürde Ettiler Ama Maalesef kı Hala Aynı Ergenler Mevcut. Yok Bende Ayar Oldum Onlara TaKTIM Bir Kere Şimdi Sesleri Çıkmıyor. Görmedin mi Onları?Sitede ergen mi varmış
Halepli kankam değil yeğenimGeçen Şalça Oldular Bana Küfürde Ettiler Ama Maalesef kı Hala Aynı Ergenler Mevcut. Yok Bende Ayar Oldum Onlara TaKTIM Bir Kere Şimdi Sesleri Çıkmıyor. Görmedin mi Onları?Kankanada Şalça Oldular Zaten Ben Oradan Tutuldum Onlara.
O Zaman Senin Yetkin Olan Yere Çekeyimde Banla Olur MuBenim yetkim olmayan bir yerdedir muhtemelen
Uslu durun beO Zaman Senin Yetkin Olan Yere Çekeyimde Banla Olur MuKim Vurduya Giderler
İyide Ergene Birşey Yapmadım kı. Yok Efendim Sizin yaşınız kaç yok efendim o nasıl profil fotosu bilmem ne. anaokulu bebesi gbiiUslu durun be
mesela ben Suriye ye gitcem deyip bahane uyduruyım di miMillet bırakmaya bahane arıyor yahu
mesela ben Suriye ye gitcem deyip bahane uyduruyım di mi
Olsun beYok Gençler Olur ergendir Şeydirde Yani Yok Yaşın Kaç Yok Efendim Espirileri googleden Mı Yazıp Buluyosunuz Bilmem NeBi Değişik Elemandı Kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?