Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Sen vatandaşlığa geç de gitmeyi dert etmeacele işe şeytan garışır derler
acelem yok ama suriye için varımı yoğumu satacam
önce gidip Beşar Esad abimin elini öpecemSen vatandaşlığa geç de gitmeyi dert etme
Suriyeli olmak için bu kadar uğraşılır mıönce gidip Beşar Esad abimin elini öpecem
sonra vatandaşlık talebinde bulunacağım
önce sınırı geçmem gerekiyor
herkes suriye vatandaşlığı için can atıyoSuriyeli olmak için bu kadar uğraşılır mı
Kimmiş onlarherkes suriye vatandaşlığı için can atıyo
ölmek için gidiyoz Suriye ye
yarısı savaş dolayısıyla zaten evsizdi zaten şimdi depremlede yıkılınca yaklaşık 1 mı 3 milyon mu ne evsiz varmış. Gonyalıyı Gönderelim Onun Yerine Birini AlalımBizimkiler oraya gitmiyorsa onlar da buraya gelmesin esad emmisi baksın
Halepli aman gonyalı da istekli zaten olur buyarısı savaş dolayısıyla zaten evsizdi zaten şimdi depremlede yıkılınca yaklaşık 1 mı 3 milyon mu ne evsiz varmış. Gonyalıyı Gönderelim Onun Yerine Birini Alalım
harika fikiryarısı savaş dolayısıyla zaten evsizdi zaten şimdi depremlede yıkılınca yaklaşık 1 mı 3 milyon mu ne evsiz varmış. Gonyalıyı Gönderelim Onun Yerine Birini Alalım
yol paramı garşılayın da bir an önce gidemHalepli aman gonyalı da istekli zaten olur bu
Giderken bile bize zararsınharika fikir
Mesaj birleştirildi:
yol paramı garşılayın da bir an önce gidem
her şeyin bir bedeli var emmiiiGiderken bile bize zararsın
Mancınık kiraladım bi tane duvardan atacam seniher şeyin bir bedeli var emmiii
duvara çarpmıyayımMancınık kiraladım bi tane duvardan atacam seni
Duvara çarpmazsın mayın da kalmadı seni attıktan sonra mayınlıycazduvara çarpmıyayım
hadi çarpmadım diyelim
ya mayınlı araziye düşersem
ya s-300 ün üstüne düşersem
Esad abimin kucağına düşcemi bilsem hemen gelirim de işte o ihtimal çok düşük
o halde kabul ediyorum ama yükseklik korkum var benim otobüsle göndersen olmuyor muDuvara çarpmazsın mayın da kalmadı seni attıktan sonra mayınlıycaz
Mancınığın parasını vero halde kabul ediyorum ama yükseklik korkum var benim otobüsle göndersen olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?