DarkredBlue61
Üye
normal yeni nesil cihazlarda üst sev iye grafik ayarı olmasada çoğu açar. dirext sürümü önemli. rami 20 30 gb arası sabitle bence. o kadar ram yerine ekran kartına yatır derimBütçe kısıtlı olduğu için ekran kartı almadım . Ekran kartına şuan geerek yok gta 5 felan açıyor zaten bir kaç oyun yeter. Neyse ilerde yükseltiriz remi .Anakarttan görüntü alıyorum. 4 k video rahatlıkla açıyor. Müthiş
Dün anakartın destekledi ekran kartı msı 1050 2019 senesinde 1000 tl idi. Şuan 5000 tl . Fiyat %400 artmış . Buralara kadar geldik artık yavaş yavaş tamamlayacağız. LCD ekran. ekran kartı, taşınabilir 4 tb hdd , bilgisayar koltuğu zamanla . İnşallah.normal yeni nesil cihazlarda üst sev iye grafik ayarı olmasada çoğu açar. dirext sürümü önemli. rami 20 30 gb arası sabitle bence. o kadar ram yerine ekran kartına yatır derim
Direct x değil miydi odirext
Ne Bileyim Panpiş Derdimi Bilecek Anlatacak Kadar Engiliş Var Bende. Öyle Yok İsk Ayrı Bilmem Ne Çok Takılmıyorum.Direct x değil miydi o
Belli oluyor neyse ben işime geri döneyimÇok Takılmıyorum
aman sonra nasıl etli ekmek yersin git tabiBelli oluyor neyse ben işime geri döneyim
Yoksa şutlarlar
5 yılda bi etli ekmek yedimaman sonra nasıl etli ekmek yersin git tabi
0.00000000000000000000000000000001 mg düşüyo kişi başına2,5 milyon üyeyi topladım geliyoruz
kırıntı bile kalmaz sana1 lokmada olsa sorun değil basar gelirim yani
Senin nickin bundan sonra kayserili olsun0.00000000000000000000000000000001 mg düşüyo kişi başına
toplamda 1 tane yazmıştım ya faka bastın emmi
sen tek gel bölüşelim %99 u ben %1 sen 1 taneyi bölüşcez
Mesaj birleştirildi:
kırıntı bile kalmaz sana
made in gayseriSenin nickin bundan sonra kayserili olsun
Yüzde 51 ben yüzde 48 sen yüzde 1i de ahmete veririzmade in gayseri
yoh ben böle eyiyim
% 49.5 senYüzde 51 ben yüzde 48 sen yüzde 1i de ahmete veririz
Bi de horoz% 49.5 sen
% 49.5 ben
geri kalanı da ahmete kalsın o da yisin canı çekip duruyo fakirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?