prince of hell Üye @rzu' Alıntı: banaPP komik dediiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... dalga geçiyodu fazla sevinme
elmyra Üye hade beee sarkıcamı kim söylediii arkasınaa başkaa bişeyy yazcammm hemmm allah sahibinee bağışlasın banaanee yaa benimdee varr amaa ben sizin gibii ortayaa sermiyorum kiiii benimkii çoookkk yakışıklııı o yüzdenn sizeee göstertmemmmm
hade beee sarkıcamı kim söylediii arkasınaa başkaa bişeyy yazcammm hemmm allah sahibinee bağışlasın banaanee yaa benimdee varr amaa ben sizin gibii ortayaa sermiyorum kiiii benimkii çoookkk yakışıklııı o yüzdenn sizeee göstertmemmmm
elmyra Üye geldiğin iyii olduuu manyakla kurbağa prens beniii tekkk buldular ugraşıyorlar sizde benii bugun tek bıraktınızzzzz
geldiğin iyii olduuu manyakla kurbağa prens beniii tekkk buldular ugraşıyorlar sizde benii bugun tek bıraktınızzzzz
prince of hell Üye canım bak kurba prens falan ama senin ekibindekiler gibi standart kurba deil işte öpünce bi işe yarıyorum benseninkiler bak olduğu gibi kalıyo bide satış koyuyo
canım bak kurba prens falan ama senin ekibindekiler gibi standart kurba deil işte öpünce bi işe yarıyorum benseninkiler bak olduğu gibi kalıyo bide satış koyuyo