KingDroid Üye [USER=11584]@kim[/USER]' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... polam234' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... CV-Aurora' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Fazla düşünmeyin kafanız patlayacak
[USER=11584]@kim[/USER]' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... polam234' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... CV-Aurora' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Fazla düşünmeyin kafanız patlayacak
KingDroid Üye polam234' Alıntı: ama düşünmeden duramam Genişletmek için tıkla ... Düşün düşün... Filozof ol
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Düşün düşün... Filozof ol Genişletmek için tıkla ... sd kartı dahili depolama yapıyorum o yüzden
frknkrc44' Alıntı: Düşün düşün... Filozof ol Genişletmek için tıkla ... sd kartı dahili depolama yapıyorum o yüzden
KingDroid Üye polam234' Alıntı: sd kartı dahili depolama yapıyorum o yüzden Genişletmek için tıkla ... Bende sistemin açıklarını kapatmaya çalışıyordum Huawei uğraşmayınca iş başa düştü
polam234' Alıntı: sd kartı dahili depolama yapıyorum o yüzden Genişletmek için tıkla ... Bende sistemin açıklarını kapatmaya çalışıyordum Huawei uğraşmayınca iş başa düştü
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Yeni bir düşünce akımı çıkartma sakın! Felsefe dersinde uykum geliyor
polam234' Alıntı: Ne oldu? Genişletmek için tıkla ... Yeni bir düşünce akımı çıkartma sakın! Felsefe dersinde uykum geliyor