AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Zaten oyun oynarsam da telefonda oynuyorum Bilgisayarda sadece "proteus" adlı programı kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Kullan o zaman
frknkrc44' Alıntı: Zaten oyun oynarsam da telefonda oynuyorum Bilgisayarda sadece "proteus" adlı programı kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Kullan o zaman
ErenMSC Üye frknkrc44' Alıntı: Para ? Sen ne dedin? Gta vc, nfs u2 filan açıyor Param yok işte Genişletmek için tıkla ... 1 ay çalış bi yerde kral pc alırsın
frknkrc44' Alıntı: Para ? Sen ne dedin? Gta vc, nfs u2 filan açıyor Param yok işte Genişletmek için tıkla ... 1 ay çalış bi yerde kral pc alırsın
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Kullan o zaman Genişletmek için tıkla ... Proteus ne işe yarıyor onu biliyor musun?
polam234' Alıntı: Kullan o zaman Genişletmek için tıkla ... Proteus ne işe yarıyor onu biliyor musun?
KingDroid Üye ErenMSC' Alıntı: 1 ay çalış bi yerde kral pc alırsın Genişletmek için tıkla ... Yazın çalışırım 4 çekirdek 4 gb ram olan bir anakart alırım Birkaç tane de fan
ErenMSC' Alıntı: 1 ay çalış bi yerde kral pc alırsın Genişletmek için tıkla ... Yazın çalışırım 4 çekirdek 4 gb ram olan bir anakart alırım Birkaç tane de fan
ErenMSC Üye frknkrc44' Alıntı: Yazın çalışırım 4 çekirdek 4 gb ram olan bir anakart alırım Birkaç tane de fan Genişletmek için tıkla ... Parça yerine direk kasa alsana
frknkrc44' Alıntı: Yazın çalışırım 4 çekirdek 4 gb ram olan bir anakart alırım Birkaç tane de fan Genişletmek için tıkla ... Parça yerine direk kasa alsana
KingDroid Üye ErenMSC' Alıntı: Parça yerine direk kasa alsana Genişletmek için tıkla ... Kasam güzel zaten Sadece anakart+ekran kartı+ram+işlemci alsam yeter
ErenMSC' Alıntı: Parça yerine direk kasa alsana Genişletmek için tıkla ... Kasam güzel zaten Sadece anakart+ekran kartı+ram+işlemci alsam yeter
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Evet PCB çizimi için Genişletmek için tıkla ... telefon içinde olmalı ama bilmiyorum
frknkrc44' Alıntı: Evet PCB çizimi için Genişletmek için tıkla ... telefon içinde olmalı ama bilmiyorum
KingDroid Üye polam234' Alıntı: telefon içinde olmalı ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Telefon için çıkmamış ki
polam234' Alıntı: telefon içinde olmalı ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Telefon için çıkmamış ki
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Telefon için çıkmamış ki Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
frknkrc44' Alıntı: Telefon için çıkmamış ki Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KingDroid Üye ErenMSC' Alıntı: Kasaya bakılırsa 2 Gb ram DDR3, İntel Pentium gibi gözküyor Genişletmek için tıkla ... Öyleydi Ama anakartı yaktım Paramız fazla olmadığı için 100tl'lik 2.el bir anakart taktırdık mecburen
ErenMSC' Alıntı: Kasaya bakılırsa 2 Gb ram DDR3, İntel Pentium gibi gözküyor Genişletmek için tıkla ... Öyleydi Ama anakartı yaktım Paramız fazla olmadığı için 100tl'lik 2.el bir anakart taktırdık mecburen
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sağol
KingOfPiez Üye ErenMSC' Alıntı: Kasaya bakılırsa 2 Gb ram DDR3, İntel Pentium gibi gözküyor Genişletmek için tıkla ... Bende de bu sistemden var ama ddr2 windows 7 ultimate vardi kasmiyordu ama xp kadar verim alamadim forever xp
ErenMSC' Alıntı: Kasaya bakılırsa 2 Gb ram DDR3, İntel Pentium gibi gözküyor Genişletmek için tıkla ... Bende de bu sistemden var ama ddr2 windows 7 ultimate vardi kasmiyordu ama xp kadar verim alamadim forever xp
ErenMSC Üye KingOfPiez' Alıntı: Bende de bu sistemden var ama ddr2 windows 7 ultimate vardi kasmiyordu ama xp kadar verim alamadim forever xp Genişletmek için tıkla ... Link at bi bakim
KingOfPiez' Alıntı: Bende de bu sistemden var ama ddr2 windows 7 ultimate vardi kasmiyordu ama xp kadar verim alamadim forever xp Genişletmek için tıkla ... Link at bi bakim