AIS Üye The Shadow' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nabüün? CV-Aurora' Alıntı: aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nabüün?
The Shadow' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nabüün? CV-Aurora' Alıntı: aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Nabüün?
emz Üye Ne gereksiz ve işsizce düşünülmüş bir konu burası Hadi bakalım. Bir selam çaktım hepinize. Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Ne gereksiz ve işsizce düşünülmüş bir konu burası Hadi bakalım. Bir selam çaktım hepinize. Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
reaurora Üye emz' Alıntı: Ne gereksiz ve işsizce düşünülmüş bir konu burası Hadi bakalım. Bir selam çaktım hepinize. Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )] Genişletmek için tıkla ... son mesaji atamayacagin icin
emz' Alıntı: Ne gereksiz ve işsizce düşünülmüş bir konu burası Hadi bakalım. Bir selam çaktım hepinize. Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )] Genişletmek için tıkla ... son mesaji atamayacagin icin