AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Elimizdeki telefonlari pc'ye donusturmeye devam ederlerse tabii ki yetmez Genişletmek için tıkla ... Zaten az kaldı
frknkrc44' Alıntı: Elimizdeki telefonlari pc'ye donusturmeye devam ederlerse tabii ki yetmez Genişletmek için tıkla ... Zaten az kaldı
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Zaten az kaldı Genişletmek için tıkla ... Gelecekte 1000TB hafiza karti cikar mi acaba?
polam234' Alıntı: Zaten az kaldı Genişletmek için tıkla ... Gelecekte 1000TB hafiza karti cikar mi acaba?
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Elimizdeki telefonlari pc'ye donusturmeye devam ederlerse tabii ki yetmez Genişletmek için tıkla ... PC'ye 1tb şimdi yetmiyor eskiden 64 gb ile keyfine bakıyordun Şimdi iphone 6 plus 128 gb
frknkrc44' Alıntı: Elimizdeki telefonlari pc'ye donusturmeye devam ederlerse tabii ki yetmez Genişletmek için tıkla ... PC'ye 1tb şimdi yetmiyor eskiden 64 gb ile keyfine bakıyordun Şimdi iphone 6 plus 128 gb
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Gelecekte 1000TB hafiza karti cikar mi acaba? Genişletmek için tıkla ... Çıkar eskiden 1 gb bile çok geliyordu şimdi ise 1000TB
frknkrc44' Alıntı: Gelecekte 1000TB hafiza karti cikar mi acaba? Genişletmek için tıkla ... Çıkar eskiden 1 gb bile çok geliyordu şimdi ise 1000TB
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Çıkar eskiden 1 gb bile çok geliyordu şimdi ise 1000TB Genişletmek için tıkla ... Bide fiyati 1tl olsun alirim 1000TB
polam234' Alıntı: Çıkar eskiden 1 gb bile çok geliyordu şimdi ise 1000TB Genişletmek için tıkla ... Bide fiyati 1tl olsun alirim 1000TB
KingDroid Üye polam234' Alıntı: 50 yıl sonra android hangi sürüm olacak? Genişletmek için tıkla ... En az 25-30
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Bide fiyati 1tl olsun alirim 1000TB Genişletmek için tıkla ... o zaman yetmez ki? Resimler bile 900TB olacak
frknkrc44' Alıntı: Bide fiyati 1tl olsun alirim 1000TB Genişletmek için tıkla ... o zaman yetmez ki? Resimler bile 900TB olacak
KingDroid Üye polam234' Alıntı: 50 yıl sonra android hangi sürüm olacak? Genişletmek için tıkla ... En az 25-30
KingDroid Üye polam234' Alıntı: o zaman yetmez ki? Resimler bile 900TB olacak Genişletmek için tıkla ... Ben de kalitesini 1TB'a dusururum veya 500GB'a
polam234' Alıntı: o zaman yetmez ki? Resimler bile 900TB olacak Genişletmek için tıkla ... Ben de kalitesini 1TB'a dusururum veya 500GB'a
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Ben de kalitesini 1TB'a dusururum veya 500GB'a Genişletmek için tıkla ... ama samsung yine kasar
frknkrc44' Alıntı: Ben de kalitesini 1TB'a dusururum veya 500GB'a Genişletmek için tıkla ... ama samsung yine kasar
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Ya bana 30MB olsun kalitesi yeter Genişletmek için tıkla ... kaç mp olacak peki?
KingDroid Üye polam234' Alıntı: ama samsung yine kasar Genişletmek için tıkla ... Ya samsung galaxy serisinin 50. Telefonunu coktan cikartmis olur o zamana kadar
polam234' Alıntı: ama samsung yine kasar Genişletmek için tıkla ... Ya samsung galaxy serisinin 50. Telefonunu coktan cikartmis olur o zamana kadar
KingDroid Üye polam234' Alıntı: kaç mp olacak peki? Genişletmek için tıkla ... 20mp 10mb ise 60mp 30mb yer kaplar
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Ya samsung galaxy serisinin 50. Telefonunu coktan cikartmis olur o zamana kadar Genişletmek için tıkla ... Evet
frknkrc44' Alıntı: Ya samsung galaxy serisinin 50. Telefonunu coktan cikartmis olur o zamana kadar Genişletmek için tıkla ... Evet
KingDroid Üye polam234' Alıntı: kaç mp olacak peki? Genişletmek için tıkla ... 20mp 10mb ise 60mp 30mb yer kaplar