KingDroid Üye polam234' Alıntı: Hırsızlık mı yaptın mı yoksa? Genişletmek için tıkla ... Wifiden en az 10-15 gb cektim sen ne diyon
polam234' Alıntı: Hırsızlık mı yaptın mı yoksa? Genişletmek için tıkla ... Wifiden en az 10-15 gb cektim sen ne diyon
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Wifiden en az 10-15 gb cektim sen ne diyon Genişletmek için tıkla ... Ne? Şaka ya. Kızma hemen
frknkrc44' Alıntı: Wifiden en az 10-15 gb cektim sen ne diyon Genişletmek için tıkla ... Ne? Şaka ya. Kızma hemen
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Ne? Şaka ya. Kızma hemen Genişletmek için tıkla ... Kizmadim ki ben gayet ciddiyim. Gercekten bir ay olmadan 10-15 gb cektim wifiden Ona hirsizlik denmez BELESCİLİK denir
polam234' Alıntı: Ne? Şaka ya. Kızma hemen Genişletmek için tıkla ... Kizmadim ki ben gayet ciddiyim. Gercekten bir ay olmadan 10-15 gb cektim wifiden Ona hirsizlik denmez BELESCİLİK denir
smartphone007 Üye Hırsızlık olsa bile fark etmez. Wifi ne hırsızlık ne? İkiside farklı şeylerArkadaş kim?
KingDroid Üye smartphone007' Alıntı: Hırsızlık olsa bile fark etmez. Wifi ne hırsızlık ne? İkiside farklı şeyler Genişletmek için tıkla ... Biz beles olani tercih ediyoz sadece
smartphone007' Alıntı: Hırsızlık olsa bile fark etmez. Wifi ne hırsızlık ne? İkiside farklı şeyler Genişletmek için tıkla ... Biz beles olani tercih ediyoz sadece
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Kizmadim ki ben gayet ciddiyim. Gercekten bir ay olmadan 10-15 gb cektim wifiden Ona hirsizlik denmez BELESCİLİK denir Genişletmek için tıkla ... Kızıyorsun ama beni öldürüyordun
frknkrc44' Alıntı: Kizmadim ki ben gayet ciddiyim. Gercekten bir ay olmadan 10-15 gb cektim wifiden Ona hirsizlik denmez BELESCİLİK denir Genişletmek için tıkla ... Kızıyorsun ama beni öldürüyordun
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Kızıyorsun ama beni öldürüyordun Genişletmek için tıkla ... Kizmiyim de napiim gunde 11 ders+60tl girmis bana
polam234' Alıntı: Kızıyorsun ama beni öldürüyordun Genişletmek için tıkla ... Kizmiyim de napiim gunde 11 ders+60tl girmis bana
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Nexus 5 geliyor Genişletmek için tıkla ... Bizde y320'lerle idare ediyoz
smartphone007 Üye frknkrc44' Alıntı: Kizmiyim de napiim gunde 11 ders+60tl girmis bana Genişletmek için tıkla ... okuyormusun peki?
frknkrc44' Alıntı: Kizmiyim de napiim gunde 11 ders+60tl girmis bana Genişletmek için tıkla ... okuyormusun peki?
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Kizmiyim de napiim gunde 11 ders+60tl girmis bana Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Bizde y320'lerle idare ediyoz Genişletmek için tıkla ... Farketmez
frknkrc44' Alıntı: Kizmiyim de napiim gunde 11 ders+60tl girmis bana Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Bizde y320'lerle idare ediyoz Genişletmek için tıkla ... Farketmez