AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Ben fazla gelemiycem bundan sonra ama cuma veya cumartesi belki gelirim gececilere Genişletmek için tıkla ...
frknkrc44' Alıntı: Ben fazla gelemiycem bundan sonra ama cuma veya cumartesi belki gelirim gececilere Genişletmek için tıkla ...
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Profil resmini degistirecem simdi Genişletmek için tıkla ... bende iphone android kuruyorum
frknkrc44' Alıntı: Profil resmini degistirecem simdi Genişletmek için tıkla ... bende iphone android kuruyorum
KingDroid Üye polam234' Alıntı: bende iphone android kuruyorum Genişletmek için tıkla ... ios yerine android mi kuruyosun?
polam234' Alıntı: bende iphone android kuruyorum Genişletmek için tıkla ... ios yerine android mi kuruyosun?
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Tamam kurarsin Hangi surumunu kuruyosun android'in?
polam234' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Tamam kurarsin Hangi surumunu kuruyosun android'in?
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Android L Genişletmek için tıkla ... Ben 4.4 bulamadim adam android 5.0 kuruyo
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Ben 4.4 bulamadim adam android 5.0 kuruyo Genişletmek için tıkla ... Nexus romu
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Nasi portladilar acaba Genişletmek için tıkla ... Bilmem ama yakında Nexus, samsung ve sony dışında hepsi Cm kullanıcak yani custom değil stock olarak
frknkrc44' Alıntı: Nasi portladilar acaba Genişletmek için tıkla ... Bilmem ama yakında Nexus, samsung ve sony dışında hepsi Cm kullanıcak yani custom değil stock olarak
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Bilmem ama yakında Nexus, samsung ve sony dışında hepsi Cm kullanıcak yani custom değil stock olarak Genişletmek için tıkla ... Cm candir yaa ama bana yok maalesef
polam234' Alıntı: Bilmem ama yakında Nexus, samsung ve sony dışında hepsi Cm kullanıcak yani custom değil stock olarak Genişletmek için tıkla ... Cm candir yaa ama bana yok maalesef
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Cm candir yaa ama bana yok maalesef Genişletmek için tıkla ... belkide çıkaracaklar
frknkrc44' Alıntı: Cm candir yaa ama bana yok maalesef Genişletmek için tıkla ... belkide çıkaracaklar