KingDroid Üye polam234' Alıntı: Düşünüyorum ondan Genişletmek için tıkla ... Fazla düşünme beynini yakarsın
AIS Üye frknkrc44' Alıntı: Fazla düşünme beynini yakarsın Genişletmek için tıkla ... Yok antivirüs yazmışım merak etme
frknkrc44' Alıntı: Fazla düşünme beynini yakarsın Genişletmek için tıkla ... Yok antivirüs yazmışım merak etme
KingDroid Üye polam234' Alıntı: Yok antivirüs yazmışım merak etme Genişletmek için tıkla ... Anti virüs yazsan da hiçbir şey farketmez
polam234' Alıntı: Yok antivirüs yazmışım merak etme Genişletmek için tıkla ... Anti virüs yazsan da hiçbir şey farketmez
KingDroid Üye smartphone007' Alıntı: Baştan sona kadar okudum. Kavga çıkmış anıl şaka yapıyor merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... Neden biliyorsun şaka yapıp yapmadığını
smartphone007' Alıntı: Baştan sona kadar okudum. Kavga çıkmış anıl şaka yapıyor merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... Neden biliyorsun şaka yapıp yapmadığını
smartphone007 Üye frknkrc44' Alıntı: Neden biliyorsun şaka yapıp yapmadığını Genişletmek için tıkla ... Nerden bilemem bende şaka yaptım polam234' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yaktın mı yoksa? Allah rahmet eylesin
frknkrc44' Alıntı: Neden biliyorsun şaka yapıp yapmadığını Genişletmek için tıkla ... Nerden bilemem bende şaka yaptım polam234' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yaktın mı yoksa? Allah rahmet eylesin
AIS Üye smartphone007' Alıntı: Nerden bilemem bende şaka yaptım Yaktın mı yoksa? Allah rahmet eylesin Genişletmek için tıkla ... sana kim söyledi yaktım diye?
smartphone007' Alıntı: Nerden bilemem bende şaka yaptım Yaktın mı yoksa? Allah rahmet eylesin Genişletmek için tıkla ... sana kim söyledi yaktım diye?
smartphone007 Üye polam234' Alıntı: sana kim söyledi yaktım diye? Genişletmek için tıkla ... Evet @@kim söyledi