Serhan Üye polam234' Alıntı: Konu kapalı Sent from my Motorola Nexus X using MaxiCep mobile app Genişletmek için tıkla ...
polam234' Alıntı: Konu kapalı Sent from my Motorola Nexus X using MaxiCep mobile app Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Cok dusunceli gordum seni Genişletmek için tıkla ... Dusunuyorum da ondan
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Yarini mi Genişletmek için tıkla ... Evet yarin verilecek tabletleri nasil kirabilirim diye
KingOfPiez' Alıntı: Yarini mi Genişletmek için tıkla ... Evet yarin verilecek tabletleri nasil kirabilirim diye
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Evet yarin verilecek tabletleri nasil kirabilirim diye Genişletmek için tıkla ... Belli mi ki hangi okullara verilecegi
The Shadow' Alıntı: Evet yarin verilecek tabletleri nasil kirabilirim diye Genişletmek için tıkla ... Belli mi ki hangi okullara verilecegi
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Belli mi ki hangi okullara verilecegi Genişletmek için tıkla ... Ben sordum verilcekmis bizim okulda.
KingOfPiez' Alıntı: Belli mi ki hangi okullara verilecegi Genişletmek için tıkla ... Ben sordum verilcekmis bizim okulda.
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Ben sordum verilcekmis bizim okulda. Genişletmek için tıkla ... Bizim okula giciklik olsun diye vermezler ogrenci kart basilmamis hala
The Shadow' Alıntı: Ben sordum verilcekmis bizim okulda. Genişletmek için tıkla ... Bizim okula giciklik olsun diye vermezler ogrenci kart basilmamis hala
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Bizim okula giciklik olsun diye vermezler ogrenci kart basilmamis hala Genişletmek için tıkla ... Sen nakil dusunmuyon galiba
KingOfPiez' Alıntı: Bizim okula giciklik olsun diye vermezler ogrenci kart basilmamis hala Genişletmek için tıkla ... Sen nakil dusunmuyon galiba
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Sen nakil dusunmuyon galiba Genişletmek için tıkla ... İstedigim okula gidemem 459 puan ve 11 kisi aliyor bura iyi gibi hem
The Shadow' Alıntı: Sen nakil dusunmuyon galiba Genişletmek için tıkla ... İstedigim okula gidemem 459 puan ve 11 kisi aliyor bura iyi gibi hem
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: İstedigim okula gidemem 459 puan ve 11 kisi aliyor bura iyi gibi hem Genişletmek için tıkla ... Sen 60.yili dusunuyon hala galiba
KingOfPiez' Alıntı: İstedigim okula gidemem 459 puan ve 11 kisi aliyor bura iyi gibi hem Genişletmek için tıkla ... Sen 60.yili dusunuyon hala galiba
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Sen 60.yili dusunuyon hala galiba Genişletmek için tıkla ... Yok orasi 470 , ovgu terzibasioglu var su an ki liseyle arasi cok yakin orasi guzel
The Shadow' Alıntı: Sen 60.yili dusunuyon hala galiba Genişletmek için tıkla ... Yok orasi 470 , ovgu terzibasioglu var su an ki liseyle arasi cok yakin orasi guzel
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Yok orasi 470 , ovgu terzibasioglu var su an ki liseyle arasi cok yakin orasi guzel Genişletmek için tıkla ... Orasi da dustu baya ama
KingOfPiez' Alıntı: Yok orasi 470 , ovgu terzibasioglu var su an ki liseyle arasi cok yakin orasi guzel Genişletmek için tıkla ... Orasi da dustu baya ama
KingOfPiez Üye The Shadow' Alıntı: Orasi da dustu baya ama Genişletmek için tıkla ... Yani , aslinda seni gorebilirim nakile gitmessen poligondan metroya binecegim sende metroyla gidersen belki gorusuruz
The Shadow' Alıntı: Orasi da dustu baya ama Genişletmek için tıkla ... Yani , aslinda seni gorebilirim nakile gitmessen poligondan metroya binecegim sende metroyla gidersen belki gorusuruz
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Yani , aslinda seni gorebilirim nakile gitmessen poligondan metroya binecegim sende metroyla gidersen belki gorusuruz Genişletmek için tıkla ... Nakile kesin giderim ordan 2 okul var dusundugum birisi yuksek tamam ama digeri dusuk olmadi yer bitmezse girerim oraya. Ilk hafta kesin ordayim ama goruruz belki birbirimizi
KingOfPiez' Alıntı: Yani , aslinda seni gorebilirim nakile gitmessen poligondan metroya binecegim sende metroyla gidersen belki gorusuruz Genişletmek için tıkla ... Nakile kesin giderim ordan 2 okul var dusundugum birisi yuksek tamam ama digeri dusuk olmadi yer bitmezse girerim oraya. Ilk hafta kesin ordayim ama goruruz belki birbirimizi