The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Telefon romu yiyince kendine geldi Genişletmek için tıkla ... [emoji2]
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: [emoji2] Genişletmek için tıkla ... Telefonun yazılımını gerçekten bozmuştum. Huawei yazısında kalıyodu [emoji19] internet kafeye gittim romu indirdim (379mb) yükledim. Telefon "Hoş geldiniz" deyince resmen sevinçten havalara uçtum
The Shadow' Alıntı: [emoji2] Genişletmek için tıkla ... Telefonun yazılımını gerçekten bozmuştum. Huawei yazısında kalıyodu [emoji19] internet kafeye gittim romu indirdim (379mb) yükledim. Telefon "Hoş geldiniz" deyince resmen sevinçten havalara uçtum
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Telefonun yazılımını gerçekten bozmuştum. Huawei yazısında kalıyodu [emoji19] internet kafeye gittim romu indirdim (379mb) yükledim. Telefon "Hoş geldiniz" deyince resmen sevinçten havalara uçtum Genişletmek için tıkla ... Iyi [emoji2]
frknkrc44' Alıntı: Telefonun yazılımını gerçekten bozmuştum. Huawei yazısında kalıyodu [emoji19] internet kafeye gittim romu indirdim (379mb) yükledim. Telefon "Hoş geldiniz" deyince resmen sevinçten havalara uçtum Genişletmek için tıkla ... Iyi [emoji2]