AIS Üye smartphone007' Alıntı: Peki biz? Genişletmek için tıkla ... Sen tapınakçısın o yüzden sende yoksun
smartphone007 Üye polam234' Alıntı: Sen tapınakçısın o yüzden sende yoksun Genişletmek için tıkla ... Artık değilim
KinG CrazY Üye Gıral geldi dağılın düşünenize sokak çetesi başkanıyım ama kraliyet de ki kral gibiyim çok komik olurdu
Gıral geldi dağılın düşünenize sokak çetesi başkanıyım ama kraliyet de ki kral gibiyim çok komik olurdu
KinG CrazY Üye Asla asla deme ! never say never Sucrofe' Alıntı: Öyle bir şey asla olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Sucrofe' Alıntı: Öyle bir şey asla olmayacak. Genişletmek için tıkla ...
Asla asla deme ! never say never Sucrofe' Alıntı: Öyle bir şey asla olmayacak. Genişletmek için tıkla ... Sucrofe' Alıntı: Öyle bir şey asla olmayacak. Genişletmek için tıkla ...
KingOfPiez Üye KinG CrazY' Alıntı: Gıral geldi dağılın düşünenize sokak çetesi başkanıyım ama kraliyet de ki kral gibiyim çok komik olurdu Genişletmek için tıkla ... Oyle birsey olmayacak (asla demedim )
KinG CrazY' Alıntı: Gıral geldi dağılın düşünenize sokak çetesi başkanıyım ama kraliyet de ki kral gibiyim çok komik olurdu Genişletmek için tıkla ... Oyle birsey olmayacak (asla demedim )
KinG CrazY Üye KingOfPiez' Alıntı: Oyle birsey olmayacak (asla demedim ) Genişletmek için tıkla ... Asla yı ben sucrofe ye dedimKesinlikle yanlış anlamışımdır
KingOfPiez' Alıntı: Oyle birsey olmayacak (asla demedim ) Genişletmek için tıkla ... Asla yı ben sucrofe ye dedimKesinlikle yanlış anlamışımdır
KinG CrazY Üye Sucrofe' Alıntı: Emin olmasam ''Asla'' demem. Genişletmek için tıkla ... Senin adın emin mi ?