İnternettin HOCA Üye ByKatre' Alıntı: ard arda 2 mesaj nasıl attın Genişletmek için tıkla ... Meslek sırrı 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.
ByKatre' Alıntı: ard arda 2 mesaj nasıl attın Genişletmek için tıkla ... Meslek sırrı 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.
OttomaN TigeR Üye İnternettin HOCA' Alıntı: Xaaa 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Konuyu okumadığınızı varsayarak link ekliyorum. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj (Mesaj Kasanlar Okusun) - MaxiCep
İnternettin HOCA' Alıntı: Xaaa 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Konuyu okumadığınızı varsayarak link ekliyorum. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj (Mesaj Kasanlar Okusun) - MaxiCep
İnternettin HOCA Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Konuyu okumadığınızı varsayarak link ekliyorum. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj (Mesaj Kasanlar Okusun) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... tamam özür dilerim 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.
OttomaN TigeR' Alıntı: Konuyu okumadığınızı varsayarak link ekliyorum. Çok Sayıda Saçma / Gereksiz Mesaj (Mesaj Kasanlar Okusun) - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... tamam özür dilerim 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.
OttomaN TigeR Üye Electricwizard' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... insanların ruh halini mi taklit ediyorsun?
aLoNeAnqe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Mesaj atmalarını engellemek senin işin değil. Şu hayır mübarek gün bizi yorma. Genişletmek için tıkla ... ok
OttomaN TigeR' Alıntı: Mesaj atmalarını engellemek senin işin değil. Şu hayır mübarek gün bizi yorma. Genişletmek için tıkla ... ok
İnternettin HOCA Üye Nolur kimse mesaj atmasınnnn 512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.