The Shadow
Üye
999. Mesajim sana @The Shadow
Saymadim dusunmuyorum da ama bence 1000 den daha az var gibi1000. Mesajda 1000 tane nokta koymaliyim
.................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... .................... ....................
20 ser noktali 50 kopyala yapistir yaptimSaymadim dusunmuyorum da ama bence 1000 den daha az var gibi
Bunun icin ugrasmazdim sahsen onun yerine bu daha iyi gibi20 ser noktali 50 kopyala yapistir yaptim
Hahaha binbağşı oldum rütbe neler yaptiriyir insanaBunun icin ugrasmazdim sahsen onun yerine bu daha iyi gibi
Yarbay oldugumu farkettigimde 2.537. mesajimi falan atmistimHahaha binbağşı oldum rütbe neler yaptiriyir insana
O da güzelmiş neyse iyi geceler noktalarimi koyayim da yatayimYarbay oldugumu farkettigimde 2.537. mesajimi falan atmistim
Hayirli kandillerTenks bro hayirli kandiller sanada
...
Magnum haklı çıktımagnum pek ümitli ama ben değilim bu konunun uzayacağından..: :
Caktirmadan guzel hortMagnum haklı çıktı
Evet tam 8 sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?