prince of hell Üye oyun bölümünü sahiplenmek okadar kolay değil beni tanıyanlar iyi bilir: mesela selmana sor computerrorist
oyun bölümünü sahiplenmek okadar kolay değil beni tanıyanlar iyi bilir: mesela selmana sor computerrorist
sublieutenant Üye prince of hell' Alıntı: pardon kim kimin mekanında şiddet uyguluyo yaa ben varken zor o biraz Genişletmek için tıkla ... eyvah, bu çöplüğün horozu geldi galiba....
prince of hell' Alıntı: pardon kim kimin mekanında şiddet uyguluyo yaa ben varken zor o biraz Genişletmek için tıkla ... eyvah, bu çöplüğün horozu geldi galiba....
keremerson Üye Master_Evil' Alıntı: kimse keremi geçemez oyunlarda Genişletmek için tıkla ... saolasın kardeşim
manyak! Üye Master_Evil' Alıntı: kimse keremi geçemez oyunlarda Genişletmek için tıkla ... walla size ööle geliyo
Master_Evil' Alıntı: kimse keremi geçemez oyunlarda Genişletmek için tıkla ... walla size ööle geliyo
prince of hell Üye ben varım 5 dklığına babamın pc ye kondum en ufak aralıklarda uçuyorum pc ye son gününfırsatı die