Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Tokat demek benim elimin çapı 120cm o zaman başlamadan biter tokattokat var bizde ciğerim (zamanında osmanlı tokadı mermiye tokat ataralarmış)
120 miTokat demek benim elimin çapı 120cm o zaman başlamadan biter tokat
Çaktırmason mesaj benim
Dell bilgisayar ile gönderildi
120 mi
Aynen abi çıkar emanetleri darıyalım bunu
illa baronlar Konseyinini aratcaksınıztokat var bizde ciğerim (zamanında osmanlı tokadı mermiye tokat ataralarmış)
sen çakma olursun dailla baronlar Konseyinini aratcaksınız
ondan sonra dedim @İhtiyar007 dedim işte muhammed abi nabiyor...sen çakma olursun da
şakada mı yapmıyakondan sonra dedim @İhtiyar007 dedim işte muhammed abi nabiyor...
şakada mı yapmıyak
son mesajın sende olmasına izin vermicem
Bu konuya birisi wipe data/factory reset yapmis burasi boyle degildi eskidenKesin @Siycey in isidir Matematik dersinde hissettim kendimi la 120cm cap falan
nasıldı?Bu konuya birisi wipe data/factory reset yapmis burasi boyle degildi eskidenKesin @Siycey in isidir Matematik dersinde hissettim kendimi la 120cm cap falan
Hmm bilemedim elim kaydı şey uff a neydi yaBu konuya birisi wipe data/factory reset yapmis burasi boyle degildi eskidenKesin @Siycey in isidir Matematik dersinde hissettim kendimi la 120cm cap falan
Adamin eli kayarken bile kelime yaziyoHmm bilemedim elim kaydı şey uff a neydi ya
Tabe olom bi ciğara ver ordan malboraAdamin eli kayarken bile kelime yaziyo:
adam Ay'ın üyesiAdamin eli kayarken bile kelime yaziyo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?